Zidane: Csak a legfontosabb nem sikerült, a gólszerzés

A francia mester a Levante elleni vereség után.

„Nagyon rosszul érezzük magunkat, mivel nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki az első félidőben, és csak a gól hiányzott. Rengeteget tartózkodtunk a térfelükön, de nem szereztünk gólt, ami pedig a legfontosabb lett volna. A szünet után feljöttek ránk, és gólt lőttek.

„A jóból átmentünk a nem túl jóba. A szünet után szenvedtünk. Egy igazi helyzetük volt, és abból gólt szereztek. Ez az igazság. Tudjuk, hogy tovább kell lépnünk, de ehhez az egész keretre szükségünk lesz. Mérgesek vagyunk, mivel nem szereztük meg a győzelmet, de három nap múlva meccsünk van, úgyhogy most már arra kell koncentrálnunk. A jövő héten nagyon sok minden forog majd kockán, szóval az eddig elvégzett feladatokból a jókra kell építenünk.”

Zidane

„Ilyen a futball, az ilyen dolgok megtörténnek. Voltak jó pillanatink az idény során, a legutóbbi két meccsünkön pedig nagyon rossz eredményt értünk el. Most nem szabad lógatnunk az orrunkat, előre kell lépnünk és mindezt erővel, bátorsággal és nagy energiával kell megtennünk. El kell fogadnunk, ami történt, és át kell gondolnunk a héten, hiszen most mindenért játszunk majd.”

„Hazard sérülése nem nézett ki jól, mivel ott érzett fájdalmat, ahol korábban sérült volt. Ez nagy veszteség, de meglátjuk, mi lesz. Most fájdalmai vannak, de holnap meglátjuk, csinálunk néhány tesztet.”

„Ezután a két meccs után, ahol öt pontot veszítettünk, tudjuk, hogy nyernünk kell a Barcelona ellen hazai pályán. A legjobbunkat fogjuk hozni, de először még lesz egy meccsünk szerdán. Tudjuk, hogy milyen fontosak ezek a találkozók, meg kell próbálnunk megnyerni őket.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK