Sergio Ramos: Nagyon haragszom Hernández Hernándezre

A Real Madrid kapitánya kifakadt a bíróra a mérkőzés utáni nyilatkozatában. Reméljük, hogy nem lesz ebből probléma.

„Nagyon idegesek vagyunk a helyzet miatt, hiszen rossz eredményt értünk el, nem szereztünk három pontot és nem maradtunk a tabella élén. Jó meccset játszottunk, megtettük, amit a héten gyakoroltunk, csak a gól hiányzott.”

„Most döntő fontosságú hét áll előttünk, úgyhogy keményen kell dolgoznunk, nem lazíthatunk. Voltak szép helyzeteink, de nem tudtuk befejezni őket. Nekik egy is elég volt, amit be is tudtak fejezni. Egységesnek, erősnek kell maradnunk. Jobban, mint valaha.”

„Az eredménytől függetlenül ez egy kielégítő mérkőzés volt. A Real Madrid jól játszott. Nálunk volt a labda, tudtuk, hogy hogyan játsszunk egy olyan erős rivális ellen, aki nagy iramú focit játszik, és kialakítottunk üres területeket, néhány nagy helyzetet. A gól nem jött, de ezen fogunk dolgozni a héten.”

Ramos

„Nem szeretek a bírókról beszélni, hiszen ők is hibázhatnak, de néha azért elgondolkodik az ember. Kettős mérce. Tizenegyest adtak ellenem egy vétlen kezezés miatt a Spanyol Szuperkupában, ma kettő ilyen is volt, és nem adtak büntetőt. Nagyon mérges vagyok Hernández Hernándezre. Nagyon rossz helyzetbe hozott a tízedik percben kiosztott sárga lappal. Igazából én voltam az, akit lekönyököltek és megrúgtak. Ezek a dolgok elgondolkodtatók, talán minden előre el van döntve. A bírókat korábban nagyobb tisztelet övezte, a kapitányok beszélhettek velük, tisztelettudóan, felvilágosítás céljával. Azonban vannak emberek, akiknek semmit nem mondhatsz. Az arrogancia egy olyan dolog, ami vagy benned van, vagy nincs. Megkérdeztem a bírót, hogy van-e bármilyen személyes problémája velem, és ha van, akkor mondja meg, hogy meg tudjuk oldani. Végig nagyon vigyáztam, hogy nehogy piros lapot kapjak, nem akartam a csapatot ebbe a helyzetbe hozni. De rendben, hibázhatnak, reméljük, hogy a következő hibák majd nekünk kedveznek.”

„Alig várjuk a City és a Barcelona elleni meccseket. Rossz eredmények után érkezünk el ezekhez, nehéz dolog elveszíteni az első helyet. Sajnos nem tudtunk a tabella élén maradni, de tovább kell lépnünk. Sok minden történt ezen a meccsen, de fontos, hogy nem a bíró vagy a VAR veszítette el ezt a meccset, hanem mi. Most következik a varázslatos hét, nagy dolog a BL-ben és a bajnoki tabella első helyezettje ellen játszani. Ezen a héten megmutathatjuk, hogy milyen fából faragtak minket, hatalmas lépéseket tehetünk, ha legyőzzük a City-t és a Barcelonát is.”

„Hazard sérülése rossz hír, de reméljük, hogy nem akkora a baj, mint amilyennek elsőre látszott. Az orvosok meg fogják vizsgálni, és a lehető leghamarabb visszatér. Úgy tűnik, hogy amikor egészséges és segíti a csapatot, újabb sérülés éri.”
 

Forrás: realmadrid.com, MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK