Carvajal: Túlságosan engedékenyek voltunk velük

Dani Carvajal és Fede Valverde gondolatai a Levante elleni vereség után.

Carvajal:
„Az első félidőben túlságosan engedtük őket kibontakozni, Morales pedig csodás gólt szerzett. Nem tudtuk begyötörni a labdát a kapujukba, ez pedig három pontunkba került. A csapat teljesítménye visszaesett. A gól után jött az idegesség, szerettünk volna ismét mielőbb a tabella élére kerülni, de ez most nem jött össze.”

„Egy hete vezettük a ligát, most pedig a Barcelona mögött vagyunk. Egyértelmű, hogy nem lehet feladni, most a következő meccsre kell koncentrálnunk. Ez most egy nagyon nehéz párharc első összecsapása lesz, ahol megpróbálunk nagyon jó teljesítményt nyújtani, és ahol szeretnénk magunk felé billenteni a mérleg nyelvét. A vasárnapi meccset majd a szerdai után vesszük elő.”

Carvajal

„A bíró tudja, hogy mikor kell tizenegyest adni. Néha megadja, néha nem. Ez fura. Nem tudok mit mondani, mivel még maguk a játékosok sem tudják, hogy mi történik. El kell fogadnunk a bíró és a VAR döntéseit.”

Valverde:
„Szomorúak és csalódottak vagyunk, mivel győzni akartunk, de nem sikerült. Volt néhány kiváló helyzetünk, de nem tudtuk őket befejezni. Aztán feljöttek, gólt szereztek, és eldöntötték a meccset. Ha jól játszol, de nem nyersz, eléggé frusztráló. De holnap újra dolgozni fogunk és mindent beleadunk.”

„Most két nagyon fontos meccs következik, komoly motivációra lesz szükség. Erős, komoly kihívást jelentő csapatokkal küzdünk majd meg. Jól kell játszanunk, és meg kell változtatnunk, ami épp történik, meg kell mutatnunk az embereknek, hogy nyerni akarunk.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK