Beharangozó: Levante – Real Madrid: Valenciai utazás a BL-meccs előtt

A Real Madrid abban a reményben utazik Valenciába, hogy megszerzi sorozatban negyedik idegenbeli győzelmét a spanyol bajnokságban. A blancóknak győzniük kell, ha továbbra is a tabella élén akarnak maradni, és fenn akarják tartani önbizalmukat a közelgő BL-meccs előtt.

A Real Madrid a LaLiga idegenben legjobban teljesítő csapata, hiszen távol a Bernabéutól 25 pontot szereztek, 21 gólt lőttek, és hét alkalommal örülhettek győzelemnek. Mindhárom mutató a legjobbnak számít a spanyol bajnokság csapatai között. Zidane fiai remekül kezdték a 2020-as évet, hiszen három idegenbeli meccsüket is megnyerték. A Getafe ellen 0-3, a Valladolid ellen 0-1, az Osasuna ellen pedig 1-4 lett a találkozó végeredménye.

Ramos, Hazard

„Tudjuk, hogy nehéz meccsek állnak előttünk, de minél közelebb leszünk az idény végéhez, annál nehezebb lesz minden”mondta Zidane a találkozó előtt. A francia mester keretébe ezúttal sem került be Rodrygo, de távol maradt a héten gyomorpróblémákkal küzdő Bale és Jovic is, viszont ott van Sergio Ramos, aki már hét gólnál jár ebben az idényben.

A Levante jelenleg a 13. helyen áll a bajnokságban úgy, hogy kilenc hazai mérkőzéséből hatot megnyert. A Ciudad de Valencia mindenesetre gyümölcsöző helyszín a Real Madrid számára. A blancók 13-szor látogattak ide bajnoki meccsen, ezek közül 10-et megnyertek. Az aktuális bajnoki idény első meccsén a blancók a Bernabéuban tudták tartani a három pontot a Levante ellenében Benzema duplájának és Casemiro góljának köszönhetően (3-2).

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…