Reinier: Az életemet adom a klubomért

A bemutatása után Reinier Jesus Carvalho az újságírók rendelkezésére állt a Bernabéu sajtótermében, ahol Emilio Butragueño társaságában válaszolt a kérdésekre.

Butragueño: 
„Kedves Reinier, ma az életed egy új szakasza kezdődik. A Real Madridban játszani az egyik legnagyobb kihívás egy profi játékos számára, mi pedig mindent meg fogunk tenni azért, hogy te és a családod is nagyon boldogok legyetek itt. Biztosak vagyunk benne, hogy rengeteg sikert fogsz megélni nálunk.”

Reinier:
Első szavak: „Úgy érzem, hogy valóra vált egy álmom. A Real Madridban játszani egy olyan álom volt, amiben édesapámmal, édesanyámmal, és az egész családommal osztoztam. Nagyon boldog vagyok, az összes itteni játékos egy hős számomra. Az, hogy a Real Madridban játszanak, a legjobbakká teszi őket, boldog vagyok, hogy megadatott nekem ez a lehetőség. Alig várom, hogy játszhassak.”

Reinier

Vinícius és Rodrygo: „Nagyszerű játékosok. Tegnap Vinícius házában voltam, jó barátok vagyunk még a Flamengós időkből, nagyon örültem annak, amilyen szeretettel fogadott. Militão, Casemiro és Rodrygo is nagy segítség lesz, ebben biztos vagyok. Készen állok, hogy a Real Madrid játékosa legyek. Nagyon tetszett, ahogy a játékosok és a barátok fogadtak.”

Nyomás: „A Real Madrid a világ legnagyobb klubja, hatalmas a nyomás, de egy álmom vált valóra azzal, hogy itt lehetek, és mindent bele fogok adni, hogy elérjem a céljaimat. A Real Madrid olyan tökéletességet reprezentál, amit nem is tudok szavakba önteni. Nagyon elégedett vagyok, hogy itt ez a lehetőség, hálás vagyok mindenkinek.”

Raúl: „Már volt egy edzésünk, találkozhattam néhány nagyszerű emberrel, például Raúllal. A tény, hogy olyan rengeteg mérkőzést játszottak a Real Madridban, követendő példává teszi őket. Még csak most érkeztem, de biztos vagyok benne, hogy a holnapi nap is nagyszerű lesz. Készen állok a vasárnapra. Raúl üdvözölt, jót beszélgettünk. Sok szerencsét kívánt nekem, én pedig mindent bele fogok adni. Ahogy a hazámban mondjuk, az életemet adom a klubomért.”

Amikor megtudta a híreket: „Hihetetlenül boldog voltam, amikor meghallottam a híreket. Amikor édesapám hívott, a klubvilágbajnokságon voltam, nem tudtam, hogy mit csináljak. Nem tudom szavakba önteni, mit éreztem, nem tudtam, hogy kirohanjak-e, és sírni kezdtem. A szobatársammal voltam, amikor megkaptam a hírt, de akkor az ember még nem igazán tudja felfogni, mit is jelent valójában a Real Madrid. Egyszerűen óriási. Mindig ez volt a csapatom, mindent bele fogok adni.”

Reinier

Flamengo: „A Flamengo egy nagyszerű csapat, néhány kiváló játékossal, akik eljöttek Európába és történelmet írtak. Hálás vagyok a klubnak és az edzőmnek is, aki sokat segített nekem, és tanácsokkal látott el.”

Zidane-videók: „Nagyszerű játékos volt. A Real Madrid hőse, teljesen nyilvánvaló, hogy lesz itt néhány kiváló játékos, akikre felnézhetek. Megpróbálok tanulni tőlük, és ebből előnyt kovácsolni a pályán. Biztos vagyok benne, hogy Zidane nagyszerű egyéniség. A Real Madrid játékosa vagyok. Nem beszéltem még Zidane-nal, de a klub rendelkezésére állok. Minden tőlem telhetőt meg fogok tenni.”

Játékstílus: „Kaká a hősöm, ő is brazil, mindig követtem őt. Szeretek a tizenhatoson belülre törni és gólt szerezni. Nagyon hálás vagyok Kakának, mert tölthettem vele egy kis időt, és sok mindent mesélt nekem, nagyszerű játékos volt, játszott a Real Madridban. Kétségtelen, hogy még sok dologban javulnom kell. Támadó játékos vagyok, ott bármely poszton tudok játszani. Brazíliában középen voltam, de ott játszom, ahol kérik tőlem.”

Család: „Minden lejátszódott a fejemben, amit átéltem gyerekkoromban. Nehéz volt, kilenc éveden Rióba költöztem édesanyámmal és a nővéreimmel. Amikor a családomról beszélek, mindig elragadnak az érzelmek, mert meggyőződésem, hogy mindez nekik köszönhető. A családom itt van velem, a nagymamám is. Ezzel tartozom nekik.”

Reinier

Cristiano: „Követtem Cristiano Ronaldót, amíg Madridban játszott. Nagyon fiatal voltam, édesapám pedig mutatott róla videókat. Már akkor lenyűgözött. Sokat segített abban, hogy megpróbáljak eljutni oda, ahova akarok.”

Édesapja: „Ő a legnagyobb hősöm. Megérdemli, hogy itt legyen, hogy velem együtt tapasztalja meg ezt az egészet. Ez a közös álmunk volt, de mindenek előtt az enyém. A Real Madrid valami más. Kaká sok szerencsét kívánt nekem, tudta, hogy keményen dolgozom ezért minden egyes nap, és nagyon hálás vagyok neki, mert ő is az egyik hősöm volt. Adtam neki ajándékba egy mezt, nagyon izgalmas volt magam mellett tudni az egyik gyerekkori hősömet.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK