Bemutatták Reiniert

Bemutatták a Real Madrid legújabb szerzeményét, Reinier Jesus Carvalhót a Santiago Bernabéu elnöki páholyában. A 18 éves brazil egy Flamengónál töltött sikeres időszak után csatlakozott a blancókhoz. Az esemény egy, a játékos legszebb pillanataiból összeállított videó levetítésével kezdődött, majd Florentino Pérez üdvözölte Reiniert.

Florentino Pérez:

„Kedves Reinier, már a Real Madrid játékosa vagy. A csapaté, amelyet mindig választottál a videójátékokban, a csapaté, amely a legnagyobb álmokat hozta el neked, amely az álmaid klubja.”

„Itt vagyunk, a világ legjobb játékosai közül néhánnyal, játékosokkal, akik mindent megnyertek. Többen négyszeres BL-győztesek, klubunk 118 éves történelmének kétség kívül egyik legsikeresebb időszakából. Ezért is olyan nehéz megtalálni azt a vitathatatlanul nagy tehetséget, ami méltó arra, hogy a Real Madrid kultúrájának része legyen. A játékosaink már most is legendák, de még mindig éhesek a sikerre, ami nélkülözhetetlen akkor, ha valaki a mezünket viseli.”

Pérez

„Egyik legfőbb célunk az, hogy találjuk meg a tehetségeket, bárhol is legyenek. Ezért is ölelünk fel fiatal játékosokat, akik magas minőséget képviselnek és fejlődésre vannak ítélve. Lényegében olyan játékosokat, akik a jövő nagy sztárjai lehetnek. A mai egy újabb különleges nap a madridisták számára. Ha új játékos érkezik a klubhoz, az nagyon izgalmas azok számára, akik szeretik a Real Madridot. Ma egy olyan játékos érkezett, aki mindössze 18 esztendős, de már a legutóbbi Libertadores bajnoka.”

„Most nagyszerű lehetőség áll előtted. Egy olyan lehetőség, ami a kemény munkádnak és a tehetségednek köszönhető. Alázattal és nagy áldozatok meghozatala után érkeztél. A családod által és általad meghozott áldozatokkal annak érdekében, hogy álmaid klubjában lehess sikeres. Valaki azt mondta nekem, hogy édesapád abban a reményben mutatott neked videókat Zidane-ról, hogy egyszer majd te is a Real Madrid játékosa leszel. Egyértelmű, hogy ő rengeteget segített neked az út során, de a saját érdemeidnek köszönhetően jutottál el idáig.”

„Gratulálok, hiszen a futballal kapcsolatos álmaid jelentős része kezd most el valóra válni. Ma először viseled azt a mezt, amely egybeforrott azokkal az értékekkel, amelyek meghatározták a történelmünket, és amely kemény munkát, elvárásoknak való megfelelést, önfejlesztést, alázatot, bajtársiasságot, az ellenfél tiszteletét is megköveteli. Ez az a mez, amiről annyit álmodoztál. A mez és a szurkolóink segítségével minden nehézséget le fogsz győzni.”

Reinier:
„Szép napot mindenkinek. Ez egy nagyon boldog nap számomra. Egy olyan nap, amely során valóra válik egy gyerekkori álmom. Nagyon köszönöm az elnöknek, az igazgatóknak, a családomnak, akik mindig ott voltak nekem, és akik nélkül nem lett volna lehetséges eljutni idáig. A klub történelmének részévé akarok válni. Hala Madrid!”

Reinier

A bemutatás előtt Reinier még aláírta a szerződését Florentino Pérezzel a stadion vezetőségi termében. Ezt követően ajándékba kapott egy órát, egy Bernabéut ábrázoló szobrot, és egy nevével ellátott mezt.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK