Túl sok pontot hullajt a Real Madrid hazai pályán

Lehet, hogy visszatérése után Zinédine Zidane visszahozta a magabiztos védekezést a Real Madridba, de a klub továbbra is szenved a Bernabéuban, a tegnapihoz hasonló, sokkoló eredmények pedig a veszélyeztetik a bajnoki címért folytatott harcban betöltött vezető szerepet.

Ebben az idényben 12 bajnoki mérkőzést játszott hazai pályán a Real Madrid. Ezeken 8 győzelmet tud felmutatni, de négy alkalommal csak döntetlent tudott elérni.

Ez összesen nyolc elveszített pontot jelent, ráadásul olyan ellenfelek ellen, akikről alap esetben azt mondaná az ember, hogy a blancóknak rutinfeladatnak kellene lennie a legyőzésüknek.

Zidane fiai a Real Valladolid, az Athletic Bilbao, a Real Betis és a Celta Vigo ellen nem tudták kiharcolni a győzelmet a Bernabéuban.

Real Madrid

Kezd egyre egyértelműbbé válni, hogy az idei bajnoki küzdelem a Barcelona és a Real Madrid külön harcáról fog szólni, amelyben a katalánok hazai pályán 12 meccsből 11 győzelemmel büszkélkedhetnek.

A Real Madridnál tudják, hogy meg kell találniuk a jó hazai formát, és ki kell javítaniuk a hibákat, bár erre sok idejük nem lesz, mert a következő hazai bajnokijukat a Barcelona ellen játszák, ez pedig rendkívül fontos összecsapás lesz a bajnoki címért folytatott küzdelemben.

Nincs több hibázási lehetőség a Madrid számára a Bernabéuban, ha bajnokok akarnak lenni, meg kell verniük a Barcelonát a következő El Clásicón.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…