Beharangozó: Real Madrid – Celta Vigo: Hazard visszatér

A Real Madrid ismét a Bernabéuban lép pályára a bajnoki címért folytatott szünet nélküli harcban. Hazard visszatért a keretbe, a blancók pedig szeretnék folytatni remek sorozatukat és megerősíteni vezető helyüket. Ma este a Celta Vigo lesz az ellenfél, akik a Sevilla legyőzését követően utaznak a spanyol fővárosba.

Zidane fiainak célja a sorozatban hatodik bajnoki győzelem úgy, hogy az elmúlt 14 mérkőzésen nem találtak legyőzőre a LaLigában, hazai pályán pedig az idény során nem szenvedtek vereséget (8 győzelem, 3 dönteten). A csapat egységes védekezése bizonyult a jó eredmények egyik kulcsának. A blancók tizenkét alkalommal kerülték el a bekapott gólt, amivel az öt legerősebb európai bajokság csapatai közül is csúcstartónak számítanak (14).

Real Madrid, Benzema, Eden Hazard

„A kulcs az, hogy fenntartsuk a koncentrációt és az intenzitást” mondta Zidane a meccs előtt. A francia mester 19 fős keretébe visszatért Eden Hazard, de továbbra is a hiányzók között van Rodrygo. „Nagyon örülök, hogy visszakaptuk Edent, ő egy különleges játékos” – mondta a belgáról Real Madrid mestere.

A Celta szeretne három ponttal távozni a Bernabéuból, hogy ezzel is előbbre léphessenek a tabellán. Az Óscar García által vezetett csapat eddig négy győzelmet, nyolc döntetlent és tizenegy vereséget számlál. A galíciaiak nem számíthatnak az eltiltott Hugo Mallóra, de ott van a sorozat egyik legeredményesebb csatára a soraikban, a nyolc gólos Iago Aspas.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK