A Real Madrid kifizetné Lautaro Martínez kivásárlási árát

Argentin hírek szerint a Real Madrid fontolgatja, hogy kifizeti Lautaro Martínez kivásárlási árát az Inter Milannak az idény végén.

Ebben az idényben Martínez eddig 16 gólt szerzett. A játékos 111 millió euróért vihető, ami annak tekintetében, hogy a 22 éves argentin a lejátszott 28 meccsén szerzett 16 góljával és 4 gólpasszával az európai futball egyik kiemelkedő játékosa volt ebben az idényben, nem égbekiáltó összeg a mai piaci viszonyokat nézve.

Az argentinok azt is tudni vélik, hogy a Madrid kész megadni Martíneznek a 14 millió eurós éves fizetést azért, hogy sikerüljön megszerezni a Florentino Pérez látókörében már egy ideje ott lévő játékos aláírását.

Lautaro Martínez

Hat hónappal azelőtt, hogy csatlakozott volna az Interhez 25 millió euróért cserébe, az akkor a Racing Club de Avellaneda kötelékébe tartozó Martínez egy interjúban elmondta, hogy a Real Madrid is érdeklődött iránta: „Sok ajánlatom volt, és a Madrid is akart beszélni velem” – mondta.

Ha a Madrid offenzívát indít a játékosért, számítania kell arra, hogy a Barcelonával is meg kell küzdenie, hiszen a katalánok első számú jelöltje Luis Suárez lehetséges utódjainak listáján pont Lautaro Martínez.

Olasz lapok egyébként már azt is tudni vélik, hogy az Inter már most megtalálta a támadó utódját, aki nem más, mint Pierre-Emerick Aubameyang. Amennyiben nem sikerülne megszerezniük az Arsenal csatárát, úgy még Tahith Chong, a Manchester United játékosa jöhet szóba.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK