Ronaldo Nazário: A Galaktikusokkal megváltoztattuk a futball világát

A Real Madrid egykori támadója a DAZN-nek adott interjújában nyíltan beszél arról, hogy miért hagyta ott annak idején a Barcelonát, de őszintén mesél arról is, hogy milyen érzés volt számára a Real Madrid kötelékébe tartozni.

„Azon dolgoztunk Barcelonában, hogy aláírjam a szerződéshosszabbításomat az idény végén, majd Brazíliába utaztam nyaralni. Öt nappal később hívtak telefonon, hogy a kontraktusom meghosszabbítása nem lehetséges. Sosem kértem a távozásomat, nem az én döntésem volt. Ha a klub nem adta meg azt a bánásmódot, amit egyébként meg kellett volna adnia, akkor úgy érzem, nem én döntöttem így. Szerettem volna maradni, de mint mondtam, nem én döntöttem.”

„Később csatlakoztam a Real Madridhoz, mivel ott akartam játszani. Mindig is arról álmodtam, hogy egy nap a Real Madrid játékosa leszek, és mindent meg is tettem, hogy így történjen. Roberto Carlos ott volt velem a válogatottban, mindig arról mesélt, hogy mennyit jelent a Real Madrid mindenki számára. Ez nagyon jó benyomást keltett bennem, néhány év elteltével pedig a saját szemeimmel akartam látni, hogy mi történik Madridban. Az igazság az, hogy a klub sokkal nagyobb, mint ahogy ő mesélte! Mindig magasak az elvárások, nagy a nyomás, hiszen a Real Madridnál mindig a világ legjobbjai játszanak. Imádtam a tudatot, hogy még nagyobbá tudtam tenni a klubot.”

„A Galaktikusokkal szemben igen magas elvárásokat támasztottak. Sikerült jó előadást tartanunk, hiszen egy győztesekből álló csoport voltunk, akik megváltoztatták a futball üzleti oldalát. Ahogy a csapatunk feltűnt, minden klub elkezdett több pénzt termelni, jobban tudták értékesíteni a játékosaikat. Nagy változást jelentett ez az egész, a futball egy új időszámítása kezdődött.”

Forrás: managingmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK