Az El Sadar volt a 20. stadion, ahol Ramos gólt szerzett a bajnokságban

Sergio Ramos nem áll le a rekordok döntögetésével. Mindenki tisztában van vele, hogy pozíciója ellenére remekül feltalálja magát az ellenfél kapuja előtt is.

Vasárnap az El Sadarban a Real Madrid kapitánya Sergio Herrera eszén is túljárt, újabb rajzszöget helyezve a képzeletbeli térképre: csaknem az összes első osztályú csapat stadionjában szerzett már gólt.

A spanyol hátvéd a José Zorilla, az Estadio Anoeta, az Estadio Benito Villamarín, az El Sadar, a La Rosaleda a Butarque, a Gran Canaria, a Montilivi, az Ipurua, a Balaídos, a Wanda Metropolitano, a San Mamés, a Mendizorrotza, a Mestalla, a Son Moix, a Ciutat de Valencia, a Coliseum Alfonso Pérez, az RCDE Stadium, a Ramón Sánchez Pizjuan illetve a Camp Nou szurkolóit is szomorította már tizenegyeseivel vagy éppen remek fejeseivel.

Ramos góljai idegenben

Ramos összességében 28 alkalommal zörgette meg az ellenfelek hálóját bajnoki mérkőzésen távol a Santiago Bernabéutól. Legtöbbször a Sevilla otthonában talált be (három alkalommal), míg a Camp Nouban, valamint a Valencia, az Espanyol, a Getafe és a Mallorca stadionjában egyaránt két gólt szerzett. A maradék 14 idegenbeli helyszínen a veterán játékos egy-egy találatot jegyez.

A madridi védelem oszlopos tagja a 2005-2006-os idényben debütált a habfehér együttesben, és 2005. szeptember 10-e óta 63 gólt szerzett a spanyol bajnokságban.

Ramos továbbra sem mond le a góllövésről, és az aktuális idényben egyetlen csapat maradt, akinek a stadionja még nem szerepel azon a bizonyos térképen: a Granada lehet számára a következő „áldozat”.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK