Zidane: Nagyon fontos három pontot szereztünk

A Real Madrid 4-1-es győzelmet aratott az Osasuna vendégeként. A mérkőzés után a blancók trénere, Zinédine Zidane beszélt a találkozóról, de szót ejtett Bale-ről, Iscóról és Hazard-ról is.

A mérkőzésről: „Magas koncentrációval léptünk pályára, ahogy ők is. Egy rögzített szituációból vezetést szereztek, de tudtuk, mit kell tennünk, hinnünk kellett a saját játékunkban, és az első gólunk után megváltozott a mérkőzés. Nem egyszerű, amit csinálunk. Nem nyertünk még semmit, de nagyon fontos három pontot szereztünk.”

„Egy olyan pályán szereztünk ma pontokat, ahol nagyon nehéz nyerni. Nehezen kezdtünk és az ellenfél vezetést szerzett, de kiegyenlítettünk és onnantól jobban játszottunk. Egy olyan találkozón vagyunk túl, amelyen az egész csapat keményen dolgozott és megérdemelten nyertünk egy olyan együttes ellen, amely igencsak megnehezítette a dolgunkat.”

Zidane

Isco: „Nem tudom, ez volt-e a legjobb mérkőzése, de fantasztikus volt. Az, hogy ő játszik a vonalak között, nagyon fontos a labdatartás szempontjából. Ahogy mindenki más, ő is remekül játszott, és nagyon örülök a góljának. Egy fontos játékos és technikailag létfontosságú a pályán. Nagyon kedvelem őt, csodálatosan játszott ma.”

Bale: Elégedett vagyok a teljesítményével, mindent beleadott, akár támadásról, akár védekezésről volt szó. A végére elfáradt, így le kellett jönnie a pályáról. Nagyon sok mindent adhat még nekünk ebben a szezonban és számítani fogok rá.”

Hazard: „Nem ma jött el a megfelelő pillanat számára. A következő héten meglátjuk. Az előttünk álló hét nap hosszú lesz, és bízom benne, hogy ismét láthatjuk a pályán.”

Problémák Bale és Zidane között: „A baj az, hogy az emberek azt akarják, hogy legyen valamilyen problémánk Bale-lel, de nincs. Sok játékosunk van, nem könnyű menedzselni őket. Bale egy nagyon fontos játékos, ezt mindig megmutatja. Továbbra is játszani fog, ahogy a többiek is.”

Jović kihasználta a lehetőséget: „Nagyon örülök neki, szüksége volt erre a gólra. Ő egy ízig-vérig csatár, aki nem boldog, ha nem szerez gólt. Nem számít, hogy mit mondasz neki, hogy jól játszottál, jól teljesítettél… Továbbra is javulnia kall, de nagyon örülök a góljának. Ez most nagyon jól jött neki.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK