Casemiro: Az egész csapat kiválóan teljesített

A játékosok közül Casemiro, Valverde és Lucas Vázquez állt a sajtó munkatársainak rendelkezésére az Osasuna elleni győzelem után.

Casemiro:
„Tudtuk, hogy ilyen mérkőzés lesz, gratulálnunk kell az Osasunának, mivel remekül játszottak, a szurkolóik pedig végig mögöttük álltak. Az első 15 percben nagyon nyomtak, mentek előre, de felálltunk, nyugodtak maradtunk, majd átvettük az irányítást. Az egész csapat jól teljesített.”

„Ezen a héten kiestünk a Király-kupából, egy nagyon nehéz meccsen, különösen, ha a mentális oldalát nézzük. De megmutattuk, hogy mindenért harcban állunk. Tudjuk, hogy van még miért játszanunk, ez a három pont pedig most nagyon fontos volt.”

Casemiro

„Az edző egyértelművé tette, hogy hogyan akar dolgozni. Mindannyian fontosak vagyunk, azok, akik ma játszottak, remekül teljesítettek, így lehet címeket nyerni. A teljes keretre szükségünk van.”

Valverde:
„Boldogok vagyunk, kihasználtuk a legtöbb lehetőségünket. Tudtuk, hogy kemény mérkőzés lesz, hogy erősen és maximális koncentrációval jönnek ki a pályára, de nem sok meccset veszítettünk el itt. Mi is próbáltunk jól kezdeni, de nem sikerült, hátrányba kerültünk. Az Osasuna szárnyalt, de képesek voltunk megfordítani az állást, és végleg eldönteni a meccset a második félidőben. Bár ne kerültünk volna hátrányba, de ez rázta meg a vészharangot, ami ahhoz kellett, hogy visszajöjjünk a meccsbe.”

„Minden győzelem egyre közelebb visz minket a célunkhoz, hogy magasba emeljük a trófeát. Fontos a csapat számára, hogy keményen dolgozzunk, támogassuk egymást. Én kiveszem a részem, és bármi legyen is, így fogok tenni.”

Lucas Vázquez: 
„Az első pillanattól kezdve nagyon odatették magukat, megszerezték az összes elveszett labdát, helyzeteket dolgoztak ki, amikor aztán megszerezték a góljukat, felálltunk, és a csapat reakciója brutális volt. Az utolsó két idegenbeli meccsünkön két gólt szereztem.”

„Örülünk a győzelemnek, lényegében ezért jöttünk. Úgy megyünk haza, hogy azt érezzük, jó munkát végeztünk, elértük a célunkat. Tudtuk, hogy nehéz lesz, örülnünk kell az eredménynek.”

Lucas

„Az újabb győzelem sokat elmond rólunk. A csütörtök kemény volt, mivel fontos meccset játszottunk, de kárpótolni akartuk magunkat és a szurkolóinkat egy szép győzelemmel és azzal, hogy továbbra is a tabella élén maradunk és harcban állunk a bajnoki címért.”

„Munka, áldozatkészség, egyéniség, tekintély. Ezek a szavak határozták meg a mai meccset és az idényt is. Nagyon jó irányba haladunk, meg fogunk próbálni ezen az úton maradni a végsőkig.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…