Beharangozó: Osasuna – Real Madrid: Három év után az El Sadarban

A Real Madrid ismét a bajnokságban lép pályára, ráadásul listavezetőként. Zidane csapata az El Sadarba látogat, ahol az Osasuna lesz az ellenfél. A blancók sorozatban ötödik bajnoki győzelmükre készülnek.

„Egy kemény ellenfél ellen lépünk pályára, de mindent bele fogunk adni” – mondta Zidane a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón. A francia mester a 19 fős keretbe ezúttal sem nevezte Eden Hazard-t, de kimaradt többek között Rodrygo, és az elmúlt meccseken rendre lehetőséget kapó Nacho is.

Real Madrid

A győzelemhez masszív védekezésre is szükség lesz. A blancók az elmúlt hat bajnokijukból öt alkalommal nem kaptak gólt, és a liga legjobban védekező csapatává váltak, összesen 13 bekapott góllal. Ez egyben azt is jelenti, hogy ebből a szempontból a Real Madrid történetének legjobb első 22 meccsét produkálták Zidane játékosai.

Jagoba Arrasate csapata a tabella középső harmadában áll, 28 ponttal. Hazai pályán mindössze kétszer szenvedtek vereséget, és pontot szereztek a Barcelona, a Valencia és a Sevilla ellen is. A Real Madrid a legutóbbi öt El Sadarba látogatása során nem szenvedett vereséget. A legutóbbi találkozóra 2017 februárjában került sor, akkor a blancók 1-3 arányú győzelmet arattak.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…