Vinícius: Remélem, a jó formám kitart a szezon végéig

A tegnapi vereség után Marcelo és Vinícius nyilatkoztak.

Marcelo:

A hozzáállás: „Mindent beleadtunk, de sajnos már túl késő volt. Az első félidő nagyon nehéz volt, eleget volt nálunk a labda, de nem tudtunk betalálni. A szünet után is mindent beleadtunk, de nem sikerült megfordítanunk a meccset. Küzdenünk kellett, futni és harcolni. Sajnálatos dolog, hogy kiestünk, de két sorozatban még van esélyünk a végső győzelemre.”

Négy kapott gól a Bernabéuban: „Nincs két egyforma meccs. Nem szeretünk gólokat kapni, de ezt persze nehéz elkerülni, ma négyet is kaptunk, ráadásul hazai pályán. Jó erőben voltunk, topjátékosaink vannak. Mindig nyernünk kell, és mindenkinek nagyon rossz, ha ez nem sikerül.”

Marcelo, Real Madrid, Real Sociedad

Vinícius:

A játék képe: „Nem játszottunk jól, nehéz összecsapás volt. Most már egymeccses párharcok vannak ebben a szakaszban, mi pedig kiestünk. Rossz érzés otthon kikapni, hiszen hosszú ideje veretlenek voltunk.”

Hogyan tovább: „Foggal és körömmel fogunk küzdeni a szezon legvégéig. A meccs után sosem beszélünk arról, mik voltak a hibák, majd holnap visszatérünk ezekre. A szurkolóinknak ki kell tartaniuk, mert a végsőkig harcban leszünk a bajnokságért és a Bajnokok Ligájáért is.

Bizalom: „Úgy érzem magam, mint a tavalyi szezonban ugyanilyenkor január és február tájékán, és szeretném, ha a formám kitartana a szezon végéig. Remélem, elkerülnek a sérülések. Az edző bízik bennem, és egyre több játékidőt kapok.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK