Zidane: Mindenkivel elégedett vagyok a keretből

Zinédine Zidane szűkszavúan nyilatkozott a keretről, szóba került Vinícius és Valverde formája, illetve a Barcelon botlásairól is elmondta a véleményét.

A meccsről: „A Sociedadnak ez egy döntő lesz, nem egy negyeddöntő, mindent bele fognak adni. Nagyon koncentráltnak kell lennünk az első perctől kezdve, mert egy remek csapat ellen játszunk, akik jó focit játszanak, és jól fognak teljesíteni holnap is.”

A játékosairól: „Nem szeretek kipécézni egyes játékosokat. Bármit megváltoztathatok a csapatban, ez a munkám. Azonban fontos emlékezni rá, hogy végső soron a játékosok azok, akik ott vannak a pályán, ők voltak ott az Atléti ellen a második félidőben is. Az első játékrész nem úgy alakult, ahogy terveztük, de ez nem szabadott, hogy eltántorítson minket. Háromnaponta meccsünk van, komoly a versenyhelyzet, nincs egyszerű dolga semelyiküknek. Időről időre akadnak nehézségeink, de mindig a játékosok lesznek, akik kimennek a pályára küzdeni.”

Viníciusról: „Mindenkivel elégedett vagyok a csapatból. Természetesen vele is. Fiatal és minőségi játékos, sokat kell dolgoznia. Élvezi a bizalmamat, ahogy mindenki más is megkapja ezt tőlem.”

Zinédine Zidane, Real Madrid, Copa del Rey

Valverdéről: „Fiatal még, de megmutatta, hogy helye van a csapatban, de még mindenben fejlődnie kell. Jó játékosnak tartom, boldogok vagyunk, hogy a csapat tagja.”

Ødegaard-ról: „Nem szeretnék javaslatokat adni. Ő a mi játékosunk, és boldogok vagyunk, hogy jól megy neki a Sociedadban. Holnap is mindent megpróbál majd, hogy segítsen a csapatának. Nekünk cska azzal kell most foglalkoznunk, ami holnap a dolgunk lesz.”

A Barcelonáról: „A Barcelona egy versenyképes csapat, akik jól fognak teljesíteni egészen a szezon legvégéig. Mi boldogok vagyunk, és továbbra is jól kell játszanunk, mert hosszú még az idény, és egyelőre semmit sem nyertünk, márpedig a trófeák a legfontosabbak. Persze lehetsz boldog a dolgok alakulása miatt, de még semmit sem nyertünk.”

Forrás: MARCA; realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK