A Bale-sztori: Hős és bajkeverő egy személyben

Raúl Varelának, a MARCA újságírójának szubjektív véleménye Gareth Bale-ről. A cikkből többek között kiderül az is, hogy mi a közös a walesi szélsőben, Ousmane Dembélében és Diego Costában.

Több mint 430 napot hagyott ki valamilyen oknál fogva, 101 mérkőzésen nem lépett pályára és 90 millió euróba került. Mindezek ellenére 7 éve szolgálja már a Real Madridot, amelynek kötelékében nem kevesebb mint 4 Bajnokok Ligája címet nyert meg. 

A titokzatos játékos természetesen nem más, mint Gareth Bale. A walesi szélső, aki sokak szemében hős, míg mások pedig bajkeverőként tekintenek rá.

Több mint 330 nap távollét, 63 kihagyott találkozó és 145 milliós vételi ár. Már a harmadik szezonját tölti a katalánoknál, de kis túlzással egy videóösszeállításnyi gól sem szerepel még a neve mellett.

Ousmane Dembéléről van szó, akire finoman szólva sem megváltóként tekintenek Barcelonában.

Természetesen még összehasonlítani sem lehet a két játékost, hiszen Bale a kritikák ellenére is már sokkal többet tett le az asztalra. Ennek ellenére egy csapattársával történő összehasonlításban ő is alulmaradna. 

Minden habozás nélkül felkerülhet Diego Costa neve is erre a különleges listára.

Diego Costa

Az Atlético Madrid támadójára szintén nem vet jó fényt az, hogy ha egy szurkolónak egy folyamatosan sérült játékost kéne megemlítenie, akkor szinte biztosan ő jutna elsőként mindenkinek az eszébe.

Próbáljátok ki bárki nyugodtan! Vajon ki ugrik be elsőként, aki orvosilag igazoltan szinte mindig hiányzik a mérkőzésekről?

A fókuszt a Real Madridra helyezve ez Bale, igaz a téma egészét tekintve még így is csak az előkelőnek mondható bronzérmet akaszthatjuk a walesi nyakába.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK