Luka Modrić az Inter Miami célkeresztjében

Luka Modrićot 2021 nyaráig köti szerződés a Real Madrid csapatához, ám nem elképzelhetetlen, hogy a 34 éves középpályás nem várja meg kontraktusának a végét. Bár a játékos elégedett a jelenlegi helyzetével, kérőkből nincs hiány, és úgy tűnik, David Beckham is arról álmodozik, hogy hamarosan induló csapatában igazi nagyágyút köszönthet.

David Beckham csapata, az Inter Miami éppen első MLS-idényére készül, és nagyon úgy fest, hogy kész tervekkel vágnak neki a nyári átigazolási időszaknak is. A klub legendás igazgatója reméli, hogy sikerül néhány nagy névvel segítenie újdonsült csapata kezdését.

Az egykori középpályás, valamint a csapat vezetőségének tagjai már kiválasztották a klub történetének első edzőjét Diego Alonso személyében. A Valencia, az Atlético Madrid és a Málaga korábbi trénere vállalta a feladatot, így ő lesz az Inter Miami első vezetőedzője.

„Arra vágyunk, hogy megnyerjük a bajnokságot az első évünkben. A második idénytől viszont ez már kötelezettség lesz.” – nyilatkozta nemrég a csapat trénere.

Az MLS engedélyezi három játékos idő előtti megvételét, amennyiben a játékosok fizetési igénye nem lépi át a megszabott fizetési határt. Ennek tudatában a klub már dolgozik az átigazolásokon.

A MARCA, az AS és más spanyol lapok is friss hírként közölték ma délelőtt, hogy az Inter Miami egyik fő célpontja Luka Modrić, akinek képesek és hajlandóak is lennének a jelenlegi fizetésénél magasabb bért ajánlani. A horvát középpályás szerződése 2021-ig érvényes jelenlegi munkaadójánál. A csapat másik fő célpontja pedig Edinson Cavani, akinek nyáron lejár a szerződése a jelenlegi együttesénél, a PSG-nél.

A 2020-as idény márciusban kezdődik az MLS-ben, így Cavani és Modrić érkezésére meglehetősen kevés esély van a szezonkezdetig, ám nem kétséges, hogy a klubnál a nyár folyamán mindent meg fognak tenni a sztárok aláírásáért.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK