Simeone: Zidane az ideális edző a Real Madrid számára

Az Atleti edzője beszélt többek között Carrasco visszatéréséről, Zidane-ról, és természetesen a derbiről is.

Carrasco: "Bármi is történjék a csapat körül, mi elismerjük, és bízunk benne, hogy előnyünkre válik. Az igazolás másnapján egy hosszú ebéd közben beszélgettünk, ahol számos témát érintettünk, és nyilvánvalóan ez volt a legfontosabb. Boldoggá tesz minket, hogy ilyen nagy lelkeseddéssel érkezik. A legfontosabb, hogy azok a játékosok, akik itt vannak, optimisták és elkötelezettek, nem beszélve arról a tehetségről és játéktudásról, amit Yannick  adhat nekünk a pályán a támadózónában."

Átigazolási időszak: "Órák vannak még hátra, sok minden történhet addig. Önmagamat tudom csak ismételni, minden ami a klubbal történik, saját igényeink szerint történik. Első a csapat, aztán jöhet minden más, amivel megbírkózunk."

Zidane: "Mindig jó, ha egy minőségi kollégával állok szemben. Zidane az ideális edző a Real Madrid számára. Megvan a maga képessége és nyugodtsága, hogy játékosaival az általa elképzelt taktika alapján játszanak. Távozása után tért vissza a csapat élére, azóta minőségi játékot láthatunk tőlük, nagyon jó játékosok és kedvező körülmények veszik körül a Real Madridnál."

Real Madrid: "Úgy gondolom, hogy rengeteget fejlődtek védekezésben a bajnokság legutóbbi szakaszában, remekül erősítették meg a védősort, emellett számos felállásban képesek játszani. Ez egy olyan mérkőzés lesz, ahol az apró részletek és a mutatott játék minősége lehet döntő."

A meccs: "Volt egy hetünk felkészülni a találkozóra, tudjuk hol lehet sebezhető az ellenfél, keresni fogjuk a pályán a lehetőségeinket."

Carrasco bemutatkozása: "Kétségtelen, hogy elkísér minket. Arra kértem őt, ugyanolyan elkötelezettséggel legyen a csapat felé, mint amikor telefonon beszéltünk. Nagyon tetszett a mentalitása, nagyon várta már, hogy visszatérhessen az Atlético Madridba. Ez egy fontos lépés lehet Yannick és a klub jövőjében is."

Mentalitás: "Roppant elégedett vagyok a múlt heti edzésmunkával, különböző taktikákat gyakoroltunk. Pontos elképzelésünk van a mérkőzéssel kapcsolatban, nem akarunk kísérletezgetni. Mentálisan is tökéletesen felkészültünk, a lelkesedéssel és a küzdeni akarással sem lesz probléma."

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…