Koke: A célunk az, hogy három ponttal távozzunk a legfőbb riválisunk otthonából

Az Atlético Madrid három játékosa is elmondta gondolatait a klub hivatalos csatornájának a holnapi madridi derbi kapcsán.

Koke:
„Minden derbi-hét különleges. Mindig elmondtam, hogy a városi rivális ellen pályára lépni különleges dolog. Bár a LaLiga egyik legnehezebb stadionjába megyünk, ki kell érdemelnünk a három pontot. A célunk, hogy a legfőbb riválisunk otthonából győzelemmel távozzunk.”

„Mindkét csapat rendkívüli módon tiszteli és ismeri egymást. A legutóbbi években sok versenysorozatban játszottunk egymás ellen. Ezért is ismerjük egymást ilyen jól. Ezek a meccsek általában apró részleteken múlnak. ”

Koke

Thomas:
„Szerintem rendben van a csapat. Egységesek vagyunk, keményen dolgozunk. Tudjuk, hogy ezek a mérkőzések különlegesek a szurkolóink számára, ez pedig segítségünkre van, hiszen motivál minket, és arra késztet, hogy maximális koncentrációval támadjunk. Az ilyen meccsekről sok pozitív dolgot tudunk magunkkal vinni.”

„Az apró részleteken és a koncentráción múlik minden. Mindenre oda kell figyelnünk. Még jobban kell játszanunk, mint eddig. Meg fogunk próbálni pontosabbak lenni náluk.”

Thomas

Felipe:
„Úgy gondolom, hogy a legfontosabb az, hogy ne kapjunk gólt, hiszen ez azt jelenti, hogy nagyon közel vagyunk a győzelemhez. Emellett ki kell használnunk az adódó lehetőségeket, hiszen nem könnyű kidolgozni őket, gólokat kell szereznünk. Minden meccs más, az ilyen nagy mérkőzéseken pedig a legapróbb hiba is végzetes lehet. A lehető legtöbbet kell kihoznunk minden pillanatból, a helyzeteinkből, mivel az ilyen meccseken nem lehet hibázni.”

Felipe

„Amióta megérkeztem, látom, hogy az Atléti egy nagy család. Nem csak a klubnál dolgozók, de a szurkolók is, akik mindig itt vannak nekünk. Össze kell tartanunk, hiszen jó úton haladunk.”
 

Forrás: atleticomadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK