Zidane: Azok, akik eddig kevesebbet játszottak, bizonyítottak

A francia mester értékelt a Zaragoza elleni idegenbeli kupamérkőzést követően.

„Jó szériában vagyunk, ezt fent is akarjuk tartani. Minden egyes mérkőzés egy megoldandó feladat a számunkra, mi pedig jól teljesítünk. Korán betaláltunk, a találkozó pedig jól alakult minden szempontból: hátul ezúttal sem kaptunk gólt, ellenben elöl négyszer is betaláltunk, nem egyszerű ezt elérni.” 

„A negyeddöntőben már csak jó csapatok szerepelnek. Örülünk az eddigi menetelésünknek, tudjuk, milyen nehéz is lehet ez. Elégedettek vagyunk, de sok van még a végéig.” 

20 mérkőzés veretlenül

„Egy nehéz pályán hoztunk le egy újabb kapott gól nélküli mérkőzést. Egyik erősségünk ez a szilárd védekezés. Korábban kritizáltak bennünket azért, mert nem lövünk elég gólt, ma azonban ez négyszer is sikerült. Igazán elégedett vagyok Lucas, Benzema, és Vinícius játékával is. Élesek voltak, és készen álltak lecsapni a megfelelő pillanatban. Szombaton egy komplikált meccs vár ránk, ahol a legjobbunkat kell majd nyújtanunk.” 

Kroos kiváló meccse

„Tudjuk, hogy Kroos egy nagyszerű vezér, de az egész csapat jól teljesített ma. Mindenki hozzátette a magáét. Változtattunk a csapaton néhány helyen, és azok, akik korábban kevesebb lehetőséget kaptak, ezúttal is éltek a bizalommal, ez pedig igazán boldoggá tesz.” 

„Még mindig nagyon sok összecsapás vár ránk, és a szombati derbin ismét jól kell játszanunk. Még nagyon sok van hátra mindhárom fronton. Rengeteg pozitívumot látok, de még semmit sem nyertünk.” 

Vinícius remekbe szabott gólja

„Felvillanyozott Vinícius találata. Örülünk a győzelemnek. Nem kis teljesítmény itt négy gólt szerezni. Természetesen neki is kell védekeznie, ahogyan mindenki másnak is. Jobban teljesítünk, mint korábban. Fantasztikus, hogy nem kaptunk gólt, ez azt mutatja, mindenki kiveszi a részét a védekezésből, ami fontos a támadások építése szempontjából is. Mindenki nagyszerű munkát végzett ma.” 

Lucas Vázquez

„Fontos játékosnak tartom, a maximális bizalmamat élvezi. Hiszek benne, mert nagyszerű fickó, mindent kiad magából a pályán. Az embereknek lehet saját véleményük, el kell fogadnunk ezt. Ő a klub utánpótlásából érkezett, az emberek pedig azt akarják látni, hogy a játékosok mindent megtesznek a pályán.” 

Jović

„Már nagyon szeretném, ha eredményes lenne. Továbbra is keményen kell dolgoznia, és akkor jönni fog a gól is. Épp, hogy csak megérkezett a klubhoz, 21 éves, tudja, hogy dolgoznia kell. Egy olyan csapatban játszik, amely tele van nagyszerű játékosokkal, be kell illeszkednie, és ő éppen ezt teszi.” 
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK