Ramos: Mind egyenlőek vagyunk, függetlenül attól, mennyit játszunk

A csapatkapitány az egységességet és a kereten belüli egyenlőséget emelte ki, Lucas szerint pedig minden a kemény munka eredménye.

Ramos:

A meccsről: "Végső soron nincs olyan, hogy könnyű ellenfél. Tudtuk, hogy 4-4-2-es rendszerben játszanak, emiatt pedig nehezebb szabad területet kialakítani ellenük, hiszen a védvonalaik közelebb vannak egymáshoz. Az első félidő nehezebb volt, a másodikban már több területünk adódott, letámadtunk őket a széleken, Nacho pedig végül eldöntötte a meccset."

"Boldogok vagyunk a gólunk miatt, aminek köszönhetően megszereztük a három pontot, és a tabella élére álltunk. Itt az ideje, hogy további pontokat szerezzünk. Még hosszú a bajnoki idény, és minden alkalommal nehezebb és nehezebb dolgunk van, minden meccsben benne van, hogy pontokat veszítünk, minden ellenfél ellen. Meccsről meccsre kell haladnunk, megpróbálni megszerezni a három pontokat, és továbbra is ilyen dinamikával, ilyen hozzáállással kell játszanunk, hogy mindenki láthassa, hogy a Real Madrid elkötelezetten játszik, és gólokat akar szerezni."

Nacho és Zidane ölelése: "Ez az ölelés megmutatja a csapat egységét. A kiegyensúlyozottság segíti az összetartozást csapaton belül, azaz, hogy azoknak a játékosoknak is készen kell állnia a bevetésre, akik netán kevesebb percet kapnak. Mind egyenlőek vagyunk, függetlenül attól, mennyit játszunk. Ez nem egy egyszerű ölelés volt, ez az egész csapat ölelése volt, hiszen közös céljaink vannak."

Lucas:

A tabella élén: "Tudtuk, hogy nehéz dolgunk lesz, meg is nehezítették a dolgunkat. Boldogok vagyunk, hiszen elértük a célunkat, megvan a három pont. Az első félidőben tudtuk, mire kell számítanunk, intenzíven játszottak, jól védekeztek, de a második játékrészben feljebb léptünk. Nagyon örülünk, hogy vezetjük a bajnokságot, remélhetőleg ez már nem is változik a szezon végéig."

11 kapott gól nélküli meccs és 18 különböző góllövő a bajnokságban: "Ezek az adatok megmutatják, mennyire keményen dolgoztunk a szezonban, és hogyan vettük rá magunkat, hogy még keményebben és keményebben tegyük ezt. Végül is ez a siker receptje."

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…