Sergio: Miért ne győzhetné le a Valladolid a Real Madridot?

Sergio csapata a másodosztályú Tenerife elleni csalódáskeltő kupakiesést követően készül a mérkőzésre. Emellett a Valladolid nyolc meccs óta nyeretlen a spanyol bajnokságban, a katalán edző mindezek ellenére nyugodt hozzáállással közelíti meg a helyzetet.

A nehézségekről: „Nem arról van szó, hogy egy sötét, vagy pesszimizmussal teli időszakot élünk át, egyszerűen rossz szériában vagyunk, ami némi aggodalomra adhat okot. Frusztráló, hogy a játékunk alapján győzelmeket érdemeltünk volna, az eredmények mégsem ezt tükrözik.”

A bajnoki versengésről: „Abban a pozícióban vagyunk, amit megérdemlünk, de muszáj fenntartanunk a távlati gondolkodást. Aki azt gondolta, hogy ez könnyű lesz, az nagyot tévedett.” – mondta Sergio.

200125_valladolid

Ennek ellenére Sergio bizakodó maradt csapata Real Madrid elleni esélyeit illetően, akik a Barcelonával karöltve vezetik a spanyol bajnokságot. 

A  mérkőzésről: „Nagy szerencse, hogy egy ekkora csalódást követően egy olyan erős csapattal játszhatunk, mint a Real Madrid. Az ilyen meccsek mindig extra motivációt adnak a csapatnak. Miért ne nyerhetnénk? A futball lényege az, hogy tudj fejlődni és túllépni a csalódásokon.”

A taktikáról: „Megpróbáljuk kényelmetlenné tenni számukra a meccset, sok futásra kényszeríteni őket, és kihasználni a két-három lehetőséget, amit kapunk.”
 

Forrás: marca.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Luka Modrić és Brahim (forrás: realmadrid.com)
Tovább

A Real Sociedad elleni kezdőcsapat

Ancelotti az alábbi játékosokat küldi pályára a Real Sociedad elleni bajnokin. Kezdőcsapat 25. Kepa2. Carvajal3. Militão6. Nacho20. Fran…