Hazard a madridi derbin térhet vissza

A belga támadó két hónapja nem játszott tétmérkőzésen.

Már csütörtökön pozitív hírek jöttek a Real Madrid edzőközpontjából: 58 nap után Eden Hazard újra labdás gyakorlatokat végzett Valdebebasban. Ugyan még mindig külön dolgozott a többiektől, mégis jó érzés volt újra a pályán látni őt. Hazard nagyon optimista a visszatérését illetően, elmondása szerint sokkal jobban érzi magát.

Nagy lökést adhat a belgának, hogy két hónap után ismét labdához érhetett. Még november 26-án, a PSG elleni Bajnokok Ligája találkozón sérült meg a bokája, miután Thomas Meunier csúnyán lerúgta őt. Hazard és a klub orvosi stábja az elmúlt 58 napban megállás nélkül azon dolgoztak, hogy a játékos megfelelő fizikai állapotban maradjon.

Hazard a Real Madrid edzésén.

A kulcsdátumok: Atlético Madrid és Manchester City

Hazard szorgalomból extra órákat is töltött a valdebebasi edzőteremben, hogy fittségét minél gyorsabban visszanyerje. Egyelőre labdás gyakorlatokkal folytatja a munkát, de hamarosan újra a többiekkel fog edzeni. A tervek szerint február 1-én, az Atlético Madrid elleni derbin legalább 10 percet a pályán szeretne tölteni. A cél, hogy a Manchester City elleni BL-meccsre újra a legjobb formájában legyen. Nagy szükség lesz egy igazi Eden Hazard-ra.

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK