Valverde: Játszottam már rosszabb pályákon is

A Real Madrid játékosai az Unionistas de Salamanca elleni meccs után.

Valverde:
„Nyerni akartak, a szurkolóik pedig nagyon jól érezték magukat. Keményen harcoltak, mi pedig nem mindig voltunk olyan jók, mint szerettük volna, de a legfontosabb, hogy ott vagyunk a következő fordulóban. Játszanod kell és élvezned kell a játékot, függetlenül a pályától. Bale kapott egy rúgást, remélem, hogy hamar felépül.”

„Uruguayból jöttem, játszottam már ennél rosszabb pályákon is. Nem aggódtunk emiatt. Egyébként mindkét csapatnak ugyanolyan volt a pálya.”

(A riválissal vagy a pályával volt nehezebb megküzdeni?) „Természetesen a riválissal.”

Valverde

Areola: 
„Elégedettek vagyunk az eredménnyel, a győzelemmel és a továbbjutással. Készen kellett állnunk és arra kellett koncentrálnunk, hogy mindent beleadjunk, és ez is történt. Az Unionistas a második félidőben növelte a nyomást, ezért is kaptunk gólt, de összeszedtük magunkat és megoldottuk.”

Nacho:
„Örülünk, hogy ott vagyunk a következő körben. Tudtuk, hogy nehéz lesz, de a csapat lényegében az egész meccsen jó formát mutatott. Az volt a feladatunk, hogy jöjjünk ide, nyerjük meg a meccset és mutassunk jó képet magunkról, az ilyen pályákon pedig ezt nem könnyű megtenni.”

Nacho

„Maximális koncentrációval, agresszívan kellett kimennünk a pályára egy fejlődő, nagyon motivált csapat ellen. Jól végeztük a dolgunkat egy olyan meccsen, amiről az emberek azt gondolták, hogy könnyű menet lesz, de nem volt az. Minden körülményhez alkalmazkodnunk kell, minden meccsen nagy koncentrációra van szükség.”

„Jó a nézőknek, hogy egy meccsen dől el a továbbjutás. A kupa a szurkolók számára nagyon vonzó torna. Meg kell nyernünk a meccseinket és fejlődnünk kell.”

Forrás: realmadrid.com, MARCA, AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK