Odriozola: Nincs kétségem afelől, hogy jól döntöttem

Álvaro Odriozola az idény hátralevő részét a Bayern Münchennél tölti kölcsönben. A játékost már be is mutatták a bajor csapatnál, ahol a sajtó munkatársainak kérdéseire is válaszolt.

„Szeretném megköszönni a klubnak, hogy érdeklődött irántam.”

„Xabi Alonso nagyon jó barátom, sok jó dolgot mesélt nekem a Bayernről és München városáról. Jamestől és Tonitól is csak jókat hallottam, ez pedig megkönnyítette a döntést. Nincs kétségem afelől, hogy jól döntöttem. Igazi kiváltság egy olyan nagy klubnál játszani, mint a Bayern München, és viselni a klub mezét. Amint felmerült a lehetőség, hogy itt játszhatok, azonnal igent mondtam.”

Odriozola

„Nagyon kedvelem a német bajnokságot, mindig követtem az itteni történéseket. Látok hasonlóságokat a német és a spanyol liga között. Labdatartásra törekednek és megpróbálnak magasan nyomást gyakorolni az ellenfélre. Szeretnék védekezésben és támadásban is jól szerepelni. Az edzővel már beszélgettem a játékfilozófiájáról.”

„Már a Schalke elleni meccsre gondolok, és nagyon szeretnék játszani. Készen állok, egyetlen percet sem szeretnék elvesztegetni. Tisztában vagyok vele, hogy errefelé hatalmasak az elvárások! Én mindig 100%-ot akarok adni magamból.”

Odriozola

 „Nagyszerű első benyomásom van a csapatról, a klub pedig csodálatos. Nagyon boldog vagyok, nem is mehetett volna jobban a találkozás. Thiago és Lucas Hernández beszélnek spanyolul, így nagyon könnyen be fogok illeszkedni. Toni Kroos is elmondta, hogy milyen nagyszerű ez a csapat. Ezt már most megerősíthetem. Nagyon szerencsés vagyok. Már most is jót beszélgettem az edzői stábbal.”

„Néhány évvel ezelőtt még támadó voltam, de mostanra jobb oldali védő lett belőlem, és védőnek is tartom magam.”

„Vielen Dank!"

Forrás: FCBayern
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK