Zidane: Kötelességünk mindent beleadni

A francia szakember az Unionistas elleni meccs előtt.

„Maximális koncentrációval állunk a mérkőzéshez. Tudjuk, hogy ez a sorozat ugyanolyan fontos, mint a többi, és készen állunk a játékra. Minden játékosom játszott már rossz minőségű pályákon, vagy nehézségekkel küzdő környezetben. Mentálisan és sport szempontjából is készen állunk mindenre, tudjuk, hogy hol fogunk játszani.”

„Azért vagyunk itt, hogy megtegyük, amit kell, mindig készen kell állnunk. Ez egy Király-kupa-mérkőzés, mindent bele fogunk adni. Ismerjük a helyzetet, az ellenfelünket, és tudjuk, hogy kötelességünk készen állni, mivel a találkozó nagyon fontos.”

Zidane

„Franciaországban már megtapasztaltam az egymeccses párharcokat. Most itt is ugyanez a helyzet, elfogadjuk, ami ránk vár.”

„James és Bale is rendesen edzett, mindketten készen állnak az utazásra és a játékra.”

„Odriozolának lehetősége van távozni, de ez még nem hivatalos. Meglátjuk, hogy mi történik.”

„Bármi megtörténhet. Nem fogok elengedni valakit azért, hogy hozzunk helyette mást. Mély a keretünk. Meglátjuk, hogy mi lesz Vallejóval. Jelenleg nem tudok mit mondani.”

(Mbappé Zidane-t nevezte meg gyerekkori példaképként) „Most ő a példakép. Akik futballoznak, példaként tekintenek ránk. Néhányan kedveltek engem játékosként, és nekik példakép voltam.”

„Reinierrel lépésről lépésre kell haladnunk. Meglátjuk, hogy mi lesz, amikor megérkezik. A terv az, hogy a Castillában fog játszani. Ahogy minden brazil, rendkívül technikás. A róla szóló videókon ez jól látható.”

„Hogy Areola játszik-e? Sajnálom, nem fogok elárulni semmit a kezdőről.”

„Nem gondolom, hogy januárban igazolunk valakit. Mindenesetre bármi megtörténhet. Elképzelhető, hogy lesznek távozók és érkezők január 31-ig.”
 

Forrás: realmadrid.com, MARCA, AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK