Odriozola közel a távozáshoz

Álvaro Odriozola ebben az idényben alig kapott lehetőséget a Real Madridban, ami azt eredményezte, hogy a jobb oldali védő a távozását fontolgatja.

A blancók 35 millió eurót fizettek a 24 éves játékosért a Real Sociedadnak 2018 nyarán, de a fiatal tehetségnek nem sikerült meggyőznie Zidane-t, hogy vele számoljon Dani Carvajal helyett a védelem jobb oldalán.

A COPE szerint Odriozola tárgyalásokat folytat a távozását illetően, és elképzelhető, hogy a Sevillánál vagy az Athletic Bilbaónál folytatja, ugyanis ez a két csapat érdeklődik iránta a legélénkebben.

Odriozola

Emellett a Bayern München is fontolgatja a játékos leigazolását, akiknek egyébként a másik opciójuk ugyanerre a posztra Achraf Hakimi, a Real Madrid jelenleg Dortmundban szereplő kölcsönjátékosa.

Odriozola ebben az idényben mindössze öt mérkőzésen lépett pályára, és a lehetséges 28 alkalomból 17-szer kimaradt a meccskeretből is. A bajnokságban utoljára október 19-én játszott, amikor a Real Madrid 1-0-s vereséget szenvedett a Mallorcától, ráadásul ki is állították.

A baszk játékos emellett ott volt a Granada, az Osasuna és a Celta Vigo elleni győztes meccseken, a Mallorca elleni vereséget követően pedig egy mérkőzésen kapott lehetőséget, még pedig a Bajnokok Ligájában a Club Brugge ellen, ahol a Real Madrid továbbjutása már biztos volt.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK