Jabi Luaces: Számunkra a harmadosztályban való bennmaradás a cél, ez a meccs érdekel a legkevésbé

Az Unionistas edzője a Real Madrid elleni összecsapás előtt beszélgetett a MARCA újságírójával.

Jabi Luaces 2019. október 29-én vette át az Unionistas csapatának irányítását, miután Roberto Aguirrét menesztették az egyesület éléről. A kiscsapat egyértelmű célja, hogy bennmaradhasson a spanyol harmadosztályban, és ennek fontosságát még egy Real Madrid ellen mérkőzés sem feledtetheti el. A salamancai egyesület vezetőedzőjét még a találkozó helyszíne körül kialakult vita sem tudta kizökkenteni abból az elhivatott munkából, amit minden nap a klub sikerességért végez. 

„Tisztán látom, hogy mire kell fókuszálnom, a csapat azért keresett meg, hogy az Unionistas jövőre is a Segunda B-ben szerepelhessen” – mondta el a MARCA-nak Luaces.

„Az, hogy a Real Madrid ellen játszhatunk, nagyszerű, de az elsődleges célunk a bennmaradás.”

Luaces

Az Unionistas már hét mérkőzés óta veretlen hazája bajnokságában, így a megszerzett 23 pontjával a csapat közvetlenül a kiesőzóna felett helyezkedik el.

„Minden időmet a Deportivo Alavés B gárdája elleni mérkőzésre való felkészülésnek szentelem, ez a mi életünk” – tette hozzá a szakember.

„Nem kell tanulmányoznunk külön a Real Madridot, mindent tudunk róluk, nincs szükség speciális előkészületekre.”

„Napok óta ünnepelnek, reménykednek az emberek… Ez teljesen normális. A világ legjobb, vagy egyik legjobb csapatát fogadjuk.”

„Zidane alázatos játékos volt és emberként szerény, mindazok ellenére, amit már elért. Úgy gondolom, hogy kiválóan kezeli az öltözőt.”

„Nagyon kedvelem Benzemát, úgy gondolom, hogy kivételes játékos. Éveken át alulértékelték, most pedig, hogy nincs Cristiano, megmutatja, mit tud.”

„Lelkesen kell játszanunk, élveznünk kell a találkozó minden percét, és döntsön a végeredmény alakulásáról akár Isten, akár a Real Madrid, jelenleg ez a mérkőzés foglalkoztat most a legkevésbé.” – zárta mondandóját Jabi Luaces.
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK