VIDEÓ – A Real Madrid 17 mérkőzés óta nem talált legyőzőre

Jó ideje legyőzhetetlennek bizonyul a Real Madrid, immáron 17 találkozó óta tart ez a fantasztikus veretlenségi széria.

Az új esztendő első mérkőzésén a blancók hazai pályán arattak sikert a Sevilla felett, ennek köszönhetően tovább tündökölnek, és továbbra is versenyben vannak a bajnoki címért. A klub nem veszített mérkőzést az elmúlt három hónapban, ez a csodálatos széria október 22-e óta tart, a Galatasaray elleni idegenbeli összecsapás nyitotta a sort. 

Ezen időszak alatt, Zidane fiai három sorozatban is pályára léptek. Veretlennek bizonyultak a bajnokságban, a Bajnokok Ligájában, valamint a Spanyol Szuperkupában is. A fent említett isztambuli diadal óta a Real Madrid 15 különböző csapattal nézett farkasszemet, és egyikük sem tudta legyőzi. Ezen alakulatok a Galatasaray (2), Valencia (2), Leganés, Betis, Eibar, Real Sociedad, PSG, Alavés, Espanyol, Brugge, Barcelona, Athletic Bilbao, Getafe, Atlético, valamint a Sevilla.

A csapat a soron következő héten folytathatja szárnyalását. A Real Madrid szerda este mutatkozik be a spanyol kupában az Unionistas de Salamanca vendégeként, majd vasárnap a Valladolid otthonában lép pályára a La Liga 21.fordulójában.
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK