Reinier: Néhány személyes ügyet intéztem Madridban

A brazil U23-as válogatott megkezdte szereplését az olimpiai selejtezőkön. Az első találkozón a csapat 1-0-s győzelmet aratott Peru ellen, pontosan Reinier Jesus 18. születésnapján, aki a Real Madridhoz való csatlakozás küszöbén áll.

A mérkőzés utáni nyilatkozatában Reinier nem tudta elrejteni boldogságát, amikor a Real Madriddal kapcsolatban kérdezték, de kiemelte, hogy jelenleg kizárólag a válogatottra koncentrál, amellyel ki szeretne jutni az olimpiára.

„Brazíliára koncentrálok. Amióta itt vagyok, teljes mértékben a tornára fókuszálok, ami nagyon fontos nekem és mindegyikünknek” – mondta Reinier, aki a keret után érkezett meg Kolumbiába, egy madridi kitérőt követően.

„Volt néhány személyes ügyem, amit el kellett intéznem (nevet), de teljes mértékben a válogatottra koncentrálok. Csak egy gyors kitérő volt, de minden rendben.”

Reinier

Miután az orvosi vizsgálatokon már átesett, Reinier leigazolásának bejelentése bármikor megtörténhet, tekintettel arra, hogy a játékos már elmúlt 18 éves.

„Nagyon boldog vagyok, most továbbra is keményen kell dolgoznom, és meglátjuk, hogy mi történik majd” – mondta a támadó középpályás, aki a Peru elleni mérkőzésen a második félidőben kapott lehetőséget csereként.

A brazilok győzelemmel kezdték a selejtezőt. „Nagyon örülök, ez egy nagyszerű születésnapi ajándék. Ez nagyon fontos három pont volt, most folytatnunk kell a közös munkát az edzővel.”

A brazilok a következő mérkőzésüket Uruguay ellen játsszák.
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK