Monchi: Azonnal az öltözőbe parancsoltam volna a játékosokat, ha a második gólunkat is érvénytelenítik

A Sevilla sportigazgatója rendkívül dühösen nyilatkozott a mérkőzés után.

Luuk de Jong találatát érvénytelenítette Juan Martinez Munuera játékvezető, miután visszanézte az esetet a pálya szélén, és úgy ítélte, hogy Nemanja Gudelj szabálytalankodott Eder Militaoval szemben közvetlenül De Jong fejese előtt.

„Mindenki látta a támadást, ez inkább olyasvalami volt, ami a játék hevében csak úgy megtörténik, de innentől kezdve nincs értelme semmilyen további elemzésnek a meccsel kapcsolatban” – nyilatkozta Monchi a lefújást követően.

Monchi

„Visszautasítom a mérkőzés technikai vagy taktikai elemzését, mivel ez egy kulcsfontosságú pillanata volt a meccsnek. Abszurd lenne a történtek után a meccs további részéről beszélnünk.”

A Real Madrid játékosai szerették volna, ha De Jong egyenlítő találatát is érvényteleníti a játékvezető Munir El Haddadi kétes labdaérintését követően, de másodjára már nem nekik kedvezett a sípmester. 

„Ha azt a gólt is érvénytelenítették volna, akkor felmentem volna a pályára és azonnal az öltözőbe parancsoltam volna a játékosokat” -állította Monchi.

„Ha elégedetten távoznánk egy vereséget követően, az egy kiscsapatra utaló mentalitás lenne, a Sevilla pedig nagy csapat. Természetesen mérgesek, dühösek és… Na jó, inkább abbahagyom” – fejezte be a szakember. 
 

Forrás: AS, MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…