Marcelo és Varane is mérföldkőhöz érkezett

A Sevilla elleni rangadó a Real Madrid 2 játékosa számára is jubileumi mérkőzésnek bizonyult.

Marcelo 350. alkalommal öltötte magára a csapat mezét a spanyol bajnokságban. Ez alkalomból a klub elnöke, Florentino Pérez köszöntötte a brazil bekket egy különleges mezzel a mérkőzést követően. A madridi közönségkedvencnek számító Marcelo 14. szezonját tölti a csapat tagjaként, és ez idő alatt 243 meccsen aratott sikert a klubbal, amikhez 25 góllal járult hozzá. Összesen 4 bajnoki címet tudhat magáénak.

Marcelo

A 2009/10-es és a 2014/15-ös szezonja sikerült a legjobban, ezekben az idényekben 35, illetve 34 alkalommal lépett pályára a ligában, legtöbbször pedig az Athletic Bilbao és a Valencia ellen láthattuk varázsolni, szám szerint 20-20 alkalommal.

Varane bő 1 héten belül másodjára ünnepelhet, miután a múlt heti, Valencia elleni kupameccsen aratott 200. győzelmét követően ma Leónidasz katonáinak számával vetekedő 300. ütközetét jegyezhette a Real játékosaként. A mérföldkő elérésének tiszteletére, a még mindig csak 26 éves játékos is gazdagodott egy 300-as számú mezzel.

Varane

1 híján 10 idénye közül a 2014/15-ös kiírásban lépett pályára legtöbbször, irigylésre méltó 46 alkalommal. Kedvenc ellenfele az Espanyol, hiszen a katalán csapat ellen 11 győzelemnek örülhetett, viszont legtöbbször az Atlético ellen lépett pályára, szám szerint 22 alkalommal. Jelenleg 201 győzelem, 14 gól és 94 kapott gól nélküli meccs áll a francia bástya neve mellett a királyi gárda játékosaként.

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK