Lopetegui: Nem érdemeltünk vereséget

A Sevilla mestere dühös volt a mérkőzés után.

„Nem érdemeltünk vereséget. Az első félidőben nagyon jól játszottunk, mi voltunk a jobb csapat, ráadásul gólt is szereztünk, ami számomra teljesen szabályos találatnak tűnt. Nem akarok találgatni az érvénytelenítés okával kapcsolatban. Ha bárki tud nekem segíteni a megértésben, szívesen fogadom, mert én egyáltalán nem tudom megérteni. Jelenleg úgy gondolom, hogy hatalmas hiba volt, mást nem tudok mondani róla.”

„A második félidő elején túl sok labdát adtunk el, mivel túlságosan is kitámadtunk, ami nem jó. Anélkül szerezték meg az első góljukat, hogy előtte igazán veszélyeztettek volna, nekünk pedig kellettek a helyzetek. Ki tudtunk egyenlíteni, aztán szinte azonnal meglőtték a második góljukat… Túl sok területet adtunk neki. Végül nem tudtuk kiharcolni a döntetlent, úgyhogy nem vagyunk boldogok.”

Lopetegui

„A második gól különösen bántó, mert egész héten dolgoztunk ezen. Nem védekeztünk jól, így ott volt az üres terület. Sokszor kellett visszafutnunk a saját kapunkig, ami nyilvánvalóan nem tetszett nekünk. Ennek ellenére nekünk is megvoltak a jó pillanataink.”

„A játékosaimról nem tudok rosszat mondani. Csodálattal tekintek az általuk elvégzett munkára. Apró dolgok teremtik meg a különbséget, és sajnos most nem tudtunk hazavinni egyetlen pontot sem.”

„Tudtuk, hogy lesznek rések, ezért szerettük volna már az egyenlítő találat előtt beküldeni En-Nesyrit. Beállt, de sajnos nem volt elég ideje, hogy kihasználja az adódó lehetőségeket.”
 

Forrás: SevillaFC
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK