Zidane: Az eredmény tükrözi a pályán látottakat

A francia mester a Sevilla elleni győzelem után.

„Az első félidőben nem helyeztünk rájuk elég nagy nyomást, ez a második játékrészre megváltozott. A Sevilla nagyszerű csapat, ha hagyod őket játszani. A második félidőre rendesen feljavultunk, így megváltozott a meccs képe.”

„Tudtuk, hogy mit kell tennünk, elszántan presszingeltünk, különösen a saját térfelünkön. Elégedettnek kell lennünk, hiszen megváltoztattuk a meccs képét.”

„Nagyon örülök Casemirónak, hiszen szokatlan, hogy kétszer is gólt szerezzen. Támadásban, bármely játékosunk képes megteremteni a különbséget. Az első gólja különösen szép volt, ahogy a második vonalból kiugrott. Örülök a góljainak, a mérkőzés végeredménye pedig a második félidőnk játékát tükrözi.”

Zidane

„Manapság rendkívül fontos a megfelelő fizikai felkészültség. A játékosok gépek, jó állapotban kell lenniük. A meccs ma magasabb fokozatban zajlott, készen álltunk erre. Keményen dolgoztunk, hogy készen álljunk erre a fizikai tesztre, és a második félidőben jobbak voltunk a labdával.”

„Militão a jövő embere, de egyben a jelené is. Nagyon jól teljesít, még nagyon fiatal. Tanulnia kell, de rengeteg jó dolgot csinál a pályán. Nagyon elégedettek vagyunk minden játékosunkkal.”

„Láttam az első gólnál történteket. Szabálytalan volt. A bíró megnézte a videót, majd szabadrúgást ítélt kifelé. A másodiknál nem ítélt kezezést, pedig volt, én magam is láttam. De ez már felettem áll. Nem fogok véleményt mondani arról, ami a pályán történik. Néha előnyöd származik ebből, néha hátrányod. Ez egy kemény munka, de ők azok, akik meghozzák a döntéseket.”

„Mindenkinek nehéz mérkőzés volt ez a mai. Nem szabad elfelejtenünk, hogy egy nagyon erős csapat ellen játszottunk, de ez az eredmény végül tükrözi a pályán látottakat. Az, hogy Monchi mit nyilatkozik, az ő felelőssége. Nem én vagyok, akinek erre bármit is mondania kellene. Úgy gondolom, hogy amit mondott, az egy kicsit sok volt.”
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK