Lopetegui: Mindig szívesen térek vissza a Bernabéuba

A Sevilla edzőjének mérkőzés előtti nyilatkozata.

A meccs: „Megvan a kellő lelkesedésünk és ambíciónk, hogy egy nagyszerű mérkőzést játsszunk. Egy hetünk volt, hogy felkészüljünk a Real Madrid elleni mérkőzésre. Megpróbálunk ugyanúgy tekinteni minden találkozóra, senki nem veheti el tőlünk annak lehetőségét, hogy főszereplők legyünk ebben a bonyolult forgatókönyvű bajnokságban.”

Visszatérés a Bernabéuba: „A legnagyobb hangsúly a játékosokon lesz, a labdarúgás leginkább róluk szól. Amint a játékvezető a sípjába fúj, ők kerülnek reflektorfénybe. Nem hiszem, hogy a visszatérésem lenne a legfontosabb.”

Rossz széria Madridban: „Nem foglalkozunk sem a pozitív, sem a negatív statisztikákkal. A lehetőségeink a mai meccsen adódnak, nem az előzőeken. Semmi sem terelheti el a figyelmünket, jó meccset akarunk játszani.”

Lopetegui

En-Nesyri: „Ő a jelen és a jövő futballistája. Nagyon örülünk az érkezésének. 22 éves, hatalmas potenciál rejlik benne, amit meg is fog mutatni. Azért érkezett hozzánk, hogy a kezdetektől segítsen minket. Úgy hiszem, ő volt a lehető legjobb megoldás a 9-es posztra.”

Mentalitás: „Ezzel sosem volt gond. Azonban a Real Madrid és a Bernabéu a legmagasabb szintet igényli. Sok mindent kell tennünk a győzelem érdekében. Egy kifejezetten erős ellenféllel állunk szemben.”

Fogadtatás: „Mindig szívesen térek vissza a Bernabéuba, nincs ezzel semmi gondom. Nem hiszem, hogy a személyem és a jelenlétem fontos lenne.”

Zidane: „Rendkívüli munkát végez a csapatával, számtalanszor bizonyított már. Nagyszerű edző.”

Lopetegui

Valverde eltiltása: „A futball egy kontaktsport. Vannak olyan szabálytalanságok, amelyek kisebb-nagyobb mértékben befolyásolhatnak egy meccset.”

Igazolások: „A gazdasági kérdéseket az elnökség kezeli. Elégedettek vagyunk a rendelkezésünkre álló játékosokkal, azonban ha bármilyen lehetőség nyílna tovább erősíteni a csapatot, ki fogjuk értékelni.”

Ernesto Valverde menesztése: „Csak pozitívan tudok nyilatkozni Ernestóról. Nagyszerű ember, szép sikereket ért el.”
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Xavi
Tovább

Xavi: Győzelmet érdemeltünk volna

A Barcelona vezetőedzőjének nyilatkozata a Real Madrid elleni vereséget követően. „Mindenki láthatta, hogy mi történt. Nyugodtan megbüntethetnek. Ott…