Casemiro: Jović passza mesébe illő volt

A játékosok a Sevilla elleni győzelem után.

Casemiro:
„Nem a csak a góljaim miatt nyertünk ma, ez igazi csapatmunka volt. Egy remek együttes ellen léptünk pályára, akik remek futballt játszottak egy kiváló edző irányításával. Nehéz dolgunk volt.”

„Tudjuk, hogy milyen jól tud játszani a Sevilla és hogy mi a céljuk a bajnokságban. A játék nagyon fizikális volt és fontos három pontot szereztünk. Egy igazi Madrid-Sevilla meccs volt ez. Egy nagyon jó erőkből álló együttesről beszélünk, akiket tisztelnünk kell és keményen meg kellett küzdenünk velük. Sokat akartuk tartani a labdát és megmutattuk, hogy fantasztikus formában vagyunk, ezért is volt igazán jelentős ez a győzelem.”

Casemiro

„Jović passza csodálatos volt, egy mesébe illő átadás, ezért is futottam oda hozzá és ünnepeltem vele. A második találatnál pedig Lucas Vázquez remekül ívelte be a labdát, könnyű dolgom volt. Tavaly is betaláltam a Sevilla ellen, de ez a csapatmunkáról szól.”

„Nem láttam a szabálytalanságot, de a VAR azért van, hogy segítse a játékot. A játékvezető is pont ezért van és minden, ami segít bennünket, fontos. Ha pedig ez a sok segítség a mi érdekeinket szolgálja, akkor minden bizonnyal a szurkolókét is.”

Lucas Vázquez:
„Casemiro befejezése csodálatos volt és így a beadásom sem tűnt olyan rossznak. A gólpasszom annak köszönhető, hogy ő remekül helyezkedett. Ez egy csapatjáték, erről szól az egész. A 17 meccses veretlenségi sorozatunk igazán impozáns, reméljük, hogy sokáig fog még tartani, hiszen ez is azt bizonyítja, hogy milyen jók vagyunk és hogy igazi csapatként tudunk együttműködni.”

Lucas

„Tudtuk, hogy nehéz mérkőzés áll előttünk. A Sevilla egy remek együttes és egyáltalán nem könnyítették meg a dolgunkat. Az első félidőben szenvedtünk és talpalatnyi helyet sem hagytak nekünk, de a szünet után mi gyakoroltunk nyomást rájuk és nagy helyzeteket alakítottunk ki. A labda egyik oldalról a másikra való villámgyors eljuttatása és a mélységi passzok tették lehetővé, hogy több területünk legyen és a kapu elé kerüljünk.”

Rodrygo:
„Zidane mindenekelőtt azt kérte tőlünk, hogy legyünk tökéletesen koncentráltak és bízzunk a játékunkban, mert tudtuk, hogy lesz területünk és ezt kellet kihasználnunk. Remekül sült el, nagyon boldogok vagyunk, hogy hazai pályán, a szurkolóink előtt arattunk győzelmet.”

Rodrygo

„Az edző azt is fontosnak tartotta, hogy ne csak az első 15 percben fókuszáljunk, hanem a mérkőzés minden pillanatában. Ez így is történt, ennek köszönhető, hogy ilyen jó formában vagyunk. Mindent megteszünk ezért a mezért, és ha így folytatjuk, ezt a sorozatot még nagyon sok meccsen keresztül fenntarthatjuk.”

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK
Toni Rüdiger
Tovább

A Real Sociedad elleni keret

Carlo Ancelotti az alábbi játékosokat nevezte a péntek esti bajnoki mérkőzésre. A hírek szerint Bellingham és Mendy is…