Varane: Ramos soha nem veszíti el a motivációját

A Real Madrid francia védője egy interjúban beszélt céljairól, a Real Madridról, csapattársairól.

Cél: „Mindig ugyanaz: mindent megnyerni. A győzelmek mindig arra sarkallnak, hogy újra és újra át akard érezni, hogy mit is jelent győztesnek lenni, és hogy meg akard mutatni, hogy képes vagy harcolni a trófeáért. Amiket nekem sikerült megnyernem, az több, mint amiről álmodni mertem.”

Példaképek: „Az olyan játékosok inspirálnak, mint Pepe vagy Sergio Ramos, akik hozzám hasonlóan védők, vagy Cristiano Ronaldo. Ő poszttól függetlenül minden futballista számára példakép. Rengeteget tanultam tőlük. Ramostól például a győztes mentalitást. Ő minden egyes nap megtalálja a motiváció forrását, mindig nyerni akar, még az edzéseken is. Nagyon tapasztalt, és soha nem veszítette el a motivációját.”

Real Madrid: „Ha a Real Madrid játékosa vagy, akkor nem igazán hibázhatsz. Tudnunk kell magasan védekezni, nyomás alatt tartani az ellenfelet, ami azt eredményezi, hogy 50 méternyi szabad terület van mögöttünk. Ezért is van szükségünk maximális koncentrációra.”

Varane, Ramos

Hazard: „Remekül halad a beilleszkedéssel, lenyűgöző tehetség. Öröm vele játszani, képes megteremteni a különbséget a pályán.”

Messi: „Lionel egy különleges játékos, nem védekezhetsz ellene úgy, mint mások ellen. Rengeteg figyelmet igényel, csapatként kell levédekezni. Nem hagyhatsz neki területet.”

Zidane: „Ő egy óriási példakép számomra. Nagyon nyugodt, mindig pozitív marad és hisz magában.”

Jövő: „Minden egyes év újabb kihívás. Már nyolc éve vagyok a Real Madridnál, ahol minden egyes idény olyan, mintha nulláról kezdenél mindent. A célom mindig az, hogy a legjobbamat nyújtsam.”
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK