Fede Valverde: Ezt a díjat az egész csapat megérdemli

Az uruguayi középpályás lett december legjobbja.

Federico Valverde lett december legjobb játékosa. Az uruguayi játékos a mai edzés előtt kapta meg a díjat, ami a 2019 decemberében mutatott teljesítményének elismerése, amikor is a csapat mind az öt mérkőzésén pályára lépett.

Valverde

A Real Madrid középpályása, aki sorozatban másodszor kapja meg az elismerést, kifejezte elégedettségét a csapat jelenlegi formájával, és a Spanyol Szuperkupa legjobbjának járó díjjal kapcsolatban: „Nagyon boldog vagyok, nem tagadom. Ez egy olyan díj, amit egy játékos kap, de mindenki megérdemli a csapatból. Ha a dolgok nem mennek jól csapatszinten, akkor egyéni díjakat sem nyersz. Szeretnék köszönetet mondani a csapattársaimnak és az edzői stábnak, hiszen ez a díj és a Spanyol Szuperkupa MVP-díja is mindenkié.”

„A további díjak megnyerésére való törekvés és a motiváció nem hiányozhat. Az, hogy a szuperkupa megnyerésével kezdtük az évet, nagyszerű dolog, ami még nagyobb motivációt jelent. Ezt ki kell használnunk, keményen kell dolgoznunk és harcolnunk kell azért, amit el akarunk érni, ez pedig nem más, mint további címek megnyerése.”

A most odaítélt díjat szurkolók szavazatai alapján osztják ki.
 

Forrás: realmadrid.com
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK