Zidane beszéde, valamint a büntetőket végrehajtó játékosok kijelölése

  • Zs. Csaba
  • Jan. 14, 2020, 9:17 a.m.
A Real Madrid büntetőpárbaj során győzte le az Atlético Madrid csapatát. A tizenegyesek elvégzése előtt Zidane rövid beszédet tartott, majd kijelölték a „végrehajtókat”.

A rendes játékidő lefújása után a Real Madrid edzője, Zinédine Zidane nem beszélt túlságosan sokat, de sikerült megtalálnia a szavakat a játékosok motiváláshoz:

„Nyugodtnak kell maradnotok, még mindig van idő. Vissza kell menni a pályára és játszani. Jobbak vagyunk náluk, de ami ennél is sokkal fontosabb, erősebbek is.”

Mivel a hosszabbítás sem döntött a mérkőzésről, így büntetőrúgásokra került sor. A végrehajtó játékosok kijelölésében főszerepet játszott Zizou, valamint Sergio Ramos is.

 

Érdekesség, hogy Dani Carvajal önként jelentkezett az első büntető végrehajtására, míg Varane visszautasította a büntetőrúgásra való felkérést. Mariano jelezte, hogy vállal egyet ő is, de első biztosan nem lesz. Vinícius szeretett volna büntetőt rúgni, ám jelentkezése nem járt sikerrel a stábnál és a társaknál, míg honfitársát, Rodrygót maga Kroos ajánlotta, sőt erőltette, hogy mindenképp vállalnia kell egyet.


  • Forrás: MARCA, Twitter
  • Szerző(k): Zs. Csaba

Hozzászólások

Tabella