Steven Gerrard: A Madridba csak belső háború árán mehettem volna

A Liverpool legendája elevenítette fel a Real Madriddal kapcsolat emlékeit.

Nem titok, hogy Steven Gerrard több alkalommal is közel került ahhoz karrierje során, hogy a Real Madrid játékosa legyen. A Liverpool legendája gyakran beszél a Spanyolországból érkező ajánlatokról, és mindig elmondja, hogy nem bánta meg a döntést, miszerint maradt a Liverpoolnál.

Legutóbb Jamie Carragherrel beszélgetett egy interjúban, akinek további részleteket is elárult arról az időszakról, amikor a Real Madrid megpróbálta elcsábítani őt.

„A Madrid azt akarta, hogy provokáljak háborút a Liverpoolon belül az átigazolás érdekében, hiszen enélkül nem ment volna” – mondta Gerrard.

Gerrard

„Emlékszem, hogy egyszer beszéltél nekem arról, hogy a kapitányuk, Raúl a 4-0-s győzelmünk után odament hozzád és megkérdezte, hogy csatlakozol-e hozzájuk. Talán ez volt az első kapcsolatfelvétel” – tette hozzá Carragher.

„Nem tudom biztosan, hogy ez egy tiltott átcsábítási kísérlet volt-e, vagy csak egy apróság… Talán inkább egy kis flört. Nem volt komoly.” – tette hozzá Gerrard.

„Mindenesetre ezután elgondolkodtam, hogy milyen lenne ott játszani.”

A vörösök korábbi kapitánya, a Rangers jelenlegi menedzsere a 2005-re is visszaemlékezett, amikor benyújtott egy átigazolási engedély kérelmet, miközben komolyan fontolgatta, hogy átigazol a José Mourinho által irányított Chelsea-hez, aki aztán évekkel később a Real Madridhoz is megpróbálta átcsábítani őt.

„Sosem bántam meg, hogy nem mentem a Chelsea-hez. Soha. Nézd. Most bármikor odamehetek a Liverpoolhoz, edzőként dolgozhatnék az akadémián, stb. Pontosan ez az a kapcsolat, amit a Liverpoollal akarok.”

„Ha az ember visszagondol, hogy milyen lett volna a Real Madridban játszani egy-két évet, milyen lett volna Mourinho irányításával a BL-ben játszani a Real Madriddal… Hihetetlen élmény. Ez biztos. De nem történt meg.”

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK