A Real Madrid sietteti Hugo Vallejo szerződtetését

Hugo Vallejo a Málaga utánpótlásának egyik gyémántja, akin számos nagy klub rajta tartja a szemét, köztük a 13-szoros BL-győztes Real Madriddal.

A 19 éves játékos jelenlegi szerződése 2020 június 30-án lejár a Málagával, de ahelyett, hogy ezt a blancók megvárnák, már ebben a hónapban megpróbálnák leigazolni őt. A blancók eredetileg a következő idénytől szerették volna a keret tagjává tenni a fiatal csatárt, de a játékos úgy döntött, hogy nem hosszabbítja meg szerződését jelenlegi csapatával, ahol ezt követően kiközösítették, így felmerült, hogy már most nyélbe ütik az üzletet.

Hugo Vallejo

Ha létrejön a megállapodás a klubok között, a Madrid az idény hátralévő részére kölcsön fogja adni a játékost egy másodosztályú csapatnak. Az egyik lehetséges állomás a Deportivo. Mindenesetre a srác aláírásáért versenyben van többek között a Barcelona, az Atlético Madrid és a Valencia is.

Hugo Vallejo egy évvel ezelőtt, 2019. január 6-án debütált a Málaga első csapatában, egy 0-3-as, Reus elleni vereség alkalmával. Ebben az idényben mindössze öt mérkőzésen lépett pályára, miután folyamatosan visszautasította a Málaga szerződéshosszabbítási ajánlatait. Utolsó mérkőzését szeptember 17-én, a Rayo Vallecano ellen játszotta.
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK