A Leganés Vallejo válaszára vár

A Leganés hivatalosan is bejelentkezett a Real Madridnál Jesús Vallejo kölcsönvételével kapcsolatban. A spanyol klub az idény végéig biztosan számolna a fiatal védővel.

A spanyol középső védő nyáron csatlakozott a Wolverhampton Wanderers együtteséhez, hogy ezt az idényt kölcsönben az angol bajnokságban töltse. A kevés játéklehetőség miatt azonban mind Vallejo, mind pedig edzője, Nuno Espirito Santo úgy gondolja, hogy a megállapodást meg kell szüntetni.

Vallejo szeretne részt venni a nyári olimpiai játékokon, miután 2019-ben kapitányként vezette Európa-bajnoki címig a spanyol U19-es válogatottat, ám ehhez folyamatosan játszania kell.

Most, hogy felkerült az átigazolási listára, Vallejo az egyik legkeresettebb játékossá vált ebben az átigazolási időszakban. Több európai klub, köztük a Granada és az Eintracht Frankfurt (ahol korábban ) is élénken érdeklődik iránta.

Vallejo

A Real Madrid így egyértelművé tette a Leganés együttese számára, hogy nem lesz könnyű megszerezniük Vallejót.

A Butarque-ban mindenki úgy gondolja, hogy a 23 éves játékos tökéletesen illene a csapatba, ráadásul azonnali fejlődést jelentene a védelemben, de nagyon jól kell dolgozniuk, ha kölcsön akarják venni a Real Madrid egyik legígéretesebb játékosát.

Ami kiscsapat segítségére lehet, az az, hogy Oscar Rodríguez az elmúlt két idényt kölcsönben itt töltötte a Real Madridból, és nagy fejlődésen ment keresztül.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK