Isco bizonyítja, hogy a Real Madrid tévedett

A Real Madrid 2019 nyarán el akarta adni Iscót, de a spanyol válogatott középpályást egyetlen ajánlat sem érdekelte, azóta pedig a pályán bizonyítja, hogy a klub tévedett vele kapcsolatban.

A málagai születésű játékos olyan mértékben volt elkötelezett a klub iránt, hogy jelezte Florentino Péreznek és kollégáinak, hogy ne hívogassák akkor, ha az esetleges átigazolásáról akarnak beszélgetni.

Erre a katasztrofálisra sikeredett 2018/19-es idényt követően került sor, melynek során nem csak hogy drámai módon elveszítette helyét a csapatban Santiago Solari irányítása alatt, de egy olyan edzővel találkozott szembe, akivel korábban nem volt felhőtlen a kapcsolata: visszatért Zidane.

Nagyon úgy tűnt, hogy valami rossz dolog fog következni Isco számára, de vett egy nagy levegőt, és keményen dolgozott, majd kiharcolta a kezdőbe kerülést, kulcsfontosságú meccseken az első perctől a pályán van, úgy mint a PSG elleni BL-mérkőzés.

Isco

Zidane-nak is jár a pont, amiért újra lehetőséget adott a spanyolnak, amikor más edzők megragadtak volna a bennük kialakított képnél, de azóta a PSG elleni meccs óta Isco folyamatosan szerephez jut.

És el is érkeztünk a Real Madrid 3-1-es, Valencia elleni meccséhez, ahol Isco nagyon fontos szerepet játszott a blancók győzelmében.

A középpálya és a támadósor között helyezkedett el, területeket szabadított fel, támadási lehetőségeket teremtett, ő irányította a csapat előre játékát. Ez egy olyan egyéni teljesítmény volt, ami arra hajazott, amikor a Manchester Unitedet szedte darabokra az UEFA-szuperkupa döntőjében, még 2017-ben.

A Valencia ellen 96 sikeres passza volt, ami egyéni rekord, miközben a labda nélküli munkája is feljavult, hiszen hét alkalommal szerzett labdát.

Azok, akik a nyáron leírták Iscót, most visszaszívhatják, amit mondtak, a játékos makacssága pedig a lehető legjobb módon tudott kifizetődni.

Mindenekelőtt Isco azt reméli, hogy Zidane tovább folytatja a képességeinek kihasználását, azt pedig mindenképp érdemes megjegyezni, hogy bár épp egy átigazolási időszak közepén vagyunk, senkinek még csak eszébe sem jutott az, hogy Isco elérhető lenne a piacon.
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK