Zidane türelmes lesz Jamesszel

A kolumbiai visszatérése már nagyon közel van, de a francia mester óvatos.

James Rodríguez nem szeretné feladni a Real Madridnál. A kolumbiai folyamatos sérülések miatt lényegében alig szerepelt a 2019/20-as idény eddigi szakaszában, de Zinédine Zidane a Spanyol Szuperkupára magával vitte a középpályást.

Úgy tűnt, hogy már a Getafe ellen visszatérhet, hiszen a csapattal edzett a mérkőzést megelőző utolsó edzésen, azonban Zidane végül kihagyta a keretből, vélhetően elővigyázatosságból.

Azonban azt sem mondhatjuk, hogy amikor tökéletesen egészséges, bérelt helye van a kezdőcsapatban.

Zidane és James

A Madridnál most (is) hatalmas a verseny. Fede Valverde, Casemiro, Toni Kroos és Luka Modric is jó formában van, Jamesnek pedig biztosra kell mennie. Nem okozhat csalódást, ha lehetőséget kap.

A Szuperkupa tökéletes időben érkezik számára, figyelembe véve, hogy a Galatasaray elleni mérkőzés, vagyis október 22 óta nem lépett pályára. Azóta 76 nap telt el, így valószínűleg hiba lenne azonnal a kezdőbe rakni, Zidane biztosan megvárja a megfelelő pillanatot, hogy pályára küldje.

A türelem nagy szerepet játszik Zidane terveiben. A kolumbiai ezzel tisztában van, ahogy azzal is, hogy ez az ő érdekét szolgálja.

Sok találgatás látott már napvilágot a két fél kapcsolatáról. Néhányan azt mondják, hogy nem jó, néhányan pedig azt, hogy kiváló. De az igazság az, hogy Zidane a legjobb formájában akarja visszakapni a játékosát, hogy a Real Madrid számíthasson rá mind a bajnokságban, mint pedig a Bajnokok Ligájában.

Eden Hazard, Gareth Bale és Karim Benzema távolmaradása még inkább valószínűsíti, hogy James pályára fog lépni Szaúd-Arábiában, de valószínűleg egyenletesen fogja beépíteni Zidane.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK