Egy angol nő azt állítja, hogy Thibaut Courtois a gyermeke apja

Egy angol bulvárlap exkluzív információkat jelentetett meg 2019 végén arról, hogy Thibaut Courtois-nak 2017-ben született egy házasságon kívüli gyermeke, aki Londonban él édesanyjával. Idén azonban újra előkerült a téma, hiszen az édesanya ismét jelentkezett. Akit nem érdekel a bulvár téma, ne olvasson tovább.

A pletykalap szerint Thibaut Courtois egy akkor még házas nővel szűrte össze a levet, miközben partnere, Marta Dominguez épp terhes volt második közös gyermekükkel. A korábbi Chelsea-játékos és akkori szomszédja, Elsa Izac azután kezdtek kapcsolatba, hogy a hölgy átvette a játékosnak érkező postai csomagokat. A lap a nő egyik ismerősét szólaltatta meg.

„Elsa azt akarja, hogy Courtois vállalja nyilvánosan Enzót. Soha nem tagadta, hogy az övé lenne a gyermek” – mondta a lap forrása. 

„Annak idején, amikor Elsa vette át a csomagokat, Thibaut mindig átjött és külön megköszönte neki. Elsa nagyon udvariasnak gondolta. Aztán a játékos elhívta egy kávéra, ő pedig úgy gondolta, hogy miért ne? Egyik nap észrevette, hogy másképp néz rá. Marta Dominguez, a barátnője akkoriban terhes volt. Ez Elsának nem tetszett. Úgy nézett Elsára, mintha akarna tőle valamit. Nem érzelmi dolog volt, inkább testi vágy.”

Elsa Izac

De a pár mégis elkezdett üzeneteket váltani egymással, a nő pedig érzett valamit a játékos iránt. Courtois aztán kiköltözött a házból, Elsa pedig elhagyta a férjét, akitől jelenleg épp válik.

„Titokban találkoztak egymással” – folytatta a régi ismerős. „Elment hozzá a hotelbe a meccsek előtti éjszakákon. Egy másik emeleten volt saját szobája. Igy tudtak találkozni. Ezt nyolc-tíz alkalommal megcsinálták. Nem tervezték, hogy gyermekük lesz, de azt igen, hogy el fog menni vele Madridba.”

„Aztán Elsa közölte vele, hogy terhes. Ő azt mondta, hogy ez nem tesz jót a karrierjének, és az emberek rá fognak jönni. Kérte, hogy vetesse el a gyermeket. Elsa ezt nem akarta. Ekkor Courtois azt mondta, hogy nyugodtan találkozzon másokkal is, ha akar. Viszont azt nem mondta neki, hogy ő nem akarja látni többé.”

„Elsa úgy érezte, hogy Courtois csak egy kalandot akart. Ez rémes volt. Akkor szakítottak végleg, amikor 5 hónapos terhes volt. Választás elé állította. Vagy a gyermek, vagy ő.”

A lap azonban nem zárta le itt a történetet, hiszen a napokban a gyermek édesanyját is megszólaltatták Thibaut Courtois szilveszteri üzenete kapcsán, ahol a belga kapus két kislányával a karján üzent a szurkolóknak, az édesanya szerint pedig neki is.

Elsa Izac

„Fájt ezt látni. Sokkolt a kép, de egyszerre voltam szomorú és feldúlt. Nem értem, hogy miért csinálta. Egy jó ember ilyet nem tenne. Megmutatta azt a képet az egész világnak. Egyedül ezt a két gyermeket ismeri el sajátjaként. De egy jó apa nem ilyen. Kedvesnek kellene lennie, törődnie kellene Enzóval” – mondta Elsa Izac.

„Találkozott vele, amikor megszületett, és azt mondta, hogy támogatná. De most már nem akarja őt az életébe. Bíróságra fogom vinni az ügyet. Hamarosan meglesz a tárgyalás dátuma. Arról fog szólni, hogy pénzt kell küldenie Enzónak. A végsőkig küzdeni fogok” – zárta mondandóját határozottan az édesanya.

/Nem szoktunk ilyen jellegű hírekkel foglalkozni, nagyon ritkán nyúlunk a bulvár világához, azonban ez a kivételek egyike, mivel ha igaz, hogy bírósági ügyig fajul a történet, úgy könnyen lehet, hogy az kihatással lesz a belga teljesítményére is./

Forrás: Daily Star
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK