2021. October 22., Friday

Carlo Ancelotti Jamest akarja

  • Zs. Csaba
  • Jan. 6, 2020, 9:16 a.m.
Úgy tűnik, az olasz szakember továbbra sem tett le arról, hogy ismét együtt dolgozhasson egyik kedvencével, ezúttal a Goodison Parkban.

A Real Madrid kolumbiai középpályása teljesen felépült térdsérüléséből, a Getafe elleni keretbe viszont így sem sikerült beverekednie magát, és egyelőre nem úgy tűnik, hogy ki tud majd harcolni magának egy biztos helyet a csapatban.

Angol lapok értesülései Carlo Ancelotti már több alkalommal is találkozott az Everton vezetőségével, a beszélgetések alkalmával pedig több ízben is jelezte, hogy szeretné megszerezni Jamest. Az olasz szakember és a kolumbiai középpályás korábban már dolgoztak együtt a Real Madridnál és a Bayern Münchennél, Ancelotti ráadásul kőkeményen dolgozott azért, hogy a Napolihoz is sikerüljön elcsábítani egyik kedvencét, az üzlet viszont végül nem köttetett meg.

„A középpályás, aki két idényt töltött a Bayern Münchennél, egyelőre nem tudott hatással lenni a Real Madrid játékára a visszatérése óta, és nem is szerepel Zinédine Zidane hosszútávú tervei között. Az Everton éppen ezért hisz abban, hogy jó eséllyel indulnak a játékos megszerzéséért, kezdetben egy kölcsönszerződés keretein belül.” – írja a Daily Mirror.

Egyetlen dolog miatt lehet komplikált a tárgyalás: az idénynek a fele még hátravan, a Real Madrid rövid középpályás sora miatt pedig könnyen lehet, hogy James még hasznára lehet a csapatnak az elkövetkező hónapok során. Pontosan ez az oka annak is, hogy a kolumbiai nem távozott 2019 nyarán – a klubnál hittek abban, hogy a középpályás adhat valamit a csapat játékának.

Carlo Ancelotti viszont reménykedik, hogy a tavaly nyári, kútba fulladt üzletet követően most sikerül megszereznie Jamest, és újra együtt dolgozhat egyik kedvenc játékosával.


Olvastad már?

A sérülések tizedelte csapat

A sérülések tizedelte csapat

Oct. 10, 2021, 9:42 p.m.

Casemiro pihenője

Casemiro pihenője

Oct. 13, 2021, 3:40 p.m.

Pogba leigazolása ismét realitás

Pogba leigazolása ismét realitás

Oct. 15, 2021, 10:47 a.m.

Hozzászólások

Tabella