Achraf Hakimi a Bayern radarján

Achraf Hakimi nem csak a Real Madrid edzői stábjának figyelmét keltette fel a Borussia Dortmundnál mutatott teljesítményével, hanem a Bayern München is érdeklődve figyeli az események alakulását a marokkói válogatott védő Bernabéuba való esetleges nyári visszatérése kapcsán.

A 21 éves, madridi születésű játékos egy 2 éves kölcsönjáték erejéig tette át székhelyét Dortmundba, a kiváló teljesítménye pedig azt eredményezte, hogy számos csapat érdeklődését felkeltette.

A Bayern arra készül, hogy ajánlatot tesz Achrafnak, mivel a játékos a védelem mindkét oldalán és a középpályán is bevethetőnek bizonyult Lucien Favre irányítása alatt. Nem szabad elfelejteni, hogy azt sem, hogy bár valódi posztja jobb oldali védő, a marokkói válogatottban a 2018-as világbajnokságon bal oldali védőként számoltak vele.

Achraf kölcsönszerződése június 30-án lejár, a Real Madrid pedig még a Németországba való elengedése előtt 2022 június 30-ig meghosszabbította kontraktusa érvényességét.

Achraf

Sem a Real Madrid, sem pedig Achraf nem hoztak végleges döntést azzal kapcsolatosan, hogy mi történjen június 30 után, hiszen a játékos valódi posztján jelenleg Dani Carvajal kirobbanthatatlan, de ott van még Álvaro Odriozola is, mint a spanyol válogatott védő helyettese.

Nem valószínű, hogy a játékos a spanyol ligában olyan mértékben ki tudna tűnni, mint a Bundesligában tette, legalább is a Real Madridnál nem, ez pedig döntő faktor lehet a két fél döntésének meghozatalakor.

Az mindenesetre bevett gyakorlat a Real Madridnál, hogy a kölcsönben szereplő játékosok szerződéséből minden esetben két év lesz hátra, amikor visszatérnek a csapathoz.

Így tehát minden Achraf jövőjével kapcsolatos kérdést a játékosnak és a Real Madridnak kell eldöntenie, ami bizonyára nem lesz nehéz, tekintettel a játékos és a klub remek kapcsolatára.
 

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK