Ødegaard visszatér

Az AS úgy tudja, hogy a Real Madrid nem szeretné még egy évig a Real Sociedadnál tartani fiatal játékosát.

A norvég Martin Ødegaard volt a 2019-20-as bajnoki idény első felének egyik kiemelkedő játékosa, ráadásul olyannyira, hogy a teljesítménye meggyőzte anyaegyesületét, a Real Madridot, hogy hívja vissza a 21 éves játékost a spanyol fővárosba.

A középpályás két idényre szóló kölcsönszerződés keretein belül tette át székhelyét San Sebastiánba, miután visszautasította annak lehetőségét, hogy a Bayer Leverkusen játékosa legyen. Ebben a döntésben kulcsszerepet vállalt a játékos ügynöke, a La Real korábbi játékosa, Bjørn Tore Kvarme, aki a Real Sociedadot preferálta a németországi kitérő helyett, miután Martin a Heerenveen és a Vitesse együttesénél töltött egy-egy idényt.

Ode

Kevesen várták, hogy a játékos ilyen mértékben berobban már ebben az idényben, és bár a Real Madridnál mindig látták a benne rejlő potenciált, a 2019 nyarán megköttetett kölcsönszerződés mégis két idényre szólt.

Ødegaard neve felmerült a két klub legutóbbi találkozását megelőző elnöki ebéden, a Madrid pedig úgy látja, van esélye már 2020 nyarán visszahozni a fiatal norvégot a csapathoz, köszönhetően a két klub közötti kiváló kapcsolatnak, amit az olyan játékosok elmúlt időszakban véghez vitt átigazolása is bizonyít, mint Illarramendi, Diego Llorente vagy Theo.
 

Forrás: AS
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK