Csúszik Hazard visszatérése

Pontosan egy hónap telt el azóta, hogy Eden Hazard megsérült, de a belga még várja az orvosi stáb zöldlámpáját.

A Real Madrid támadójának térdsérülése folyamatosan javul, de lassabban a vártnál, így a belga biztosan kihagyni kényszerül a Spanyol Szuperkupát, ami január 8-án veszi kezdetét.

Amikor a játékos sérüléséről december 5-én részletesebb információkat hoztak nyilvánosságra, a szuperkupát lőtték be, mint visszatérési cél, de mostanra a visszatérés dátuma január végére, vagy inkább február elejére csúszott.

Hazard

A klub üzenete egyértelmű: nem kockáztatnak Hazard-ral.

Maga a játékos siettetné a visszatérést, hogy ott lehessen a szuperkupán, azonban a Madrid számára ez a sorozat nem prioritás, úgyhogy azt szeretnék, ha a bajnokságban és a BL egyenes kieséses szakaszában számíthatnának Hazard szolgálataira.

Már csak 12 nap van addig, amikor a csapat repülőre száll Dzsidda felé, a belga pedig mostanáig nem lépett gyepre, kizárólag a tornateremben végez feladatokat.

A Madridnak nagyon hiányzik Hazard játéka, ez teljesen egyértelmű. A csapat még mindig fejlődik, bár már hosszú utat járt be. Még mindig hiányzik valami, amikor a kreativitásról, vagy az ellenfél egyensúlyból való kibillentéséről van szó.

A statisztikák szerint is hiányzik Hazard. A Madrid csak nyolc gólt szerzett hat meccsen a belga sérülése óta, de amikor ezt megelőzően játszott, a mérleg szintén hat meccsen húsz gól volt.

Forrás: MARCA
Szólj hozzá te is!

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

TÉMÁBA VÁGÓ CIKKEK